Home FOTO GALERİ İMSİAD’DAN MUDANYA BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET

İMSİAD’DAN MUDANYA BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET

- Guncellenme Tarihi: 26 Ocak 2018 13:33
3 min read
İMSİAD’DAN MUDANYA BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET için yorumlar kapalı
0

TÜRKYILMAZ: EN GÜZEL KARAR HEREKSİN ORTAK ALDIĞI KARARDIR

  • ANDIÇ: BURSA’YI DÖNÜŞTÜRMEK İÇİN HAZIRIZ

BURSA- İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (İMSİAD) Mustafa Andıç Başkanlığında Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’a ziyaret gerçekleştirdi.

Resmi ziyaretler kapsamında yeni yönetim ile birlikte Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’a gerçekleştirilen ziyarette Başkan Hayri Türkyılmaz yeni seçilen İMSİAD Başkanı Mustafa Andıç ve Yönetim Kurulu için hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Heyetlerin görüşmesinde ağırlıklı olarak kentsel dönüşüm konuşuldu. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, katılımcılığa dikkat çekerek, en güzel kararın herkesin ortak aldığı karar olduğunu belirtti. Kentsel dönüşüm ile ilgili konuşan İMSİAD Başkanı Mustafa Andıç, kentsel dönüşümün sosyolojik açıdan da bakılması irdelenmesi gereken bir proje olduğunu aktarırken, kentsel dönüşüm normal tecrübelerin ötesinde tecrübe isteyen bir konu olduğunu belirterek, biz Bursa’yı dönüştürmek için hazırız açıklamasını yaptı.

İMSİAD Başkanı Mustafa Andıç Nisan ayında yapılacak olan Gayrimenkul fuarına Başkan Hayri Türkyılmaz’ı davet ederken şunları aktardı, “2018 de sistemli çalışmalı ve en doğru projelere odaklanmalıyız Mudanya Belediyesiyle koordineli çalışmaya hazırız.”

Gerçekleştirilen ziyaretin sonunda İMSİAD Başkanı Mustafa Andıç Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’a flama takdim etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Çilek ve Marul Dikerek Tarımla Tanıştılar

Zekai Gümüşdiş Ortaokulu öğrencileri, Nilüfer Belediyesi tarafından getirilen çilek ve mar…