Home FOTO GALERİ GENÇ MÜSİAD BURSA TEŞKİLATI GÜÇLENİYOR…

GENÇ MÜSİAD BURSA TEŞKİLATI GÜÇLENİYOR…

- Guncellenme Tarihi: 24 Ocak 2018 12:26
5 min read
GENÇ MÜSİAD BURSA TEŞKİLATI GÜÇLENİYOR… için yorumlar kapalı
0

BURSA – Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi Gençlik Kurulu, Gençlik Kurulu Genel Merkez Yurtiçi Teşkilatlanma Başkanı Yavuz Çakır ve Başkan Yardımcısı Rahmi Burak Nacar’ı konuk etti.

MÜSİAD Bursa Şubesi Dernek Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya; MÜSİAD) Bursa Şubesi Gençlik Kurulu Başkanı Abdülkerim Demir ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile , Gençlik Kurulu Genel Merkez Yurtiçi Teşkilatlanma Başkanı Yavuz Çakır ve Başkan Yardımcısı Rahmi Burak Nacar, Bandırma Şube Başkanı Mücahit İnce ile çok sayıda üye katıldı.

Programın açılışında konuşan MÜSİAD Bursa Şubesi Gençlik Kurulu Başkanı Abdülkerim Demir, görevi devraldıkları günden itibaren hayata geçirdikleri çalışmalara ilişkin bir sunum gerçekleştirdi.

Bursa’da güçlü bir GENÇ MÜSİAD teşkilatı oluşturma hedefiyle yola çıktıklarının altını çizen Demir, “Aldığımız hizmet bayrağını daha yukarıya çıkarma gayreti içerisindeyiz. MÜSİAD camiasına yakışır ve yaraşır işlerle, güçlü bir gençlik yapılanması, teşkilatlanma hedefimiz vardı. Bu doğrultuda yaptığımız çalışmalarla 2017’yi verimli bir şekilde kapadığımızı söyleyebilirim. Yeni üye kazanmak adına sık sık üye adayı ziyaretleri gerçekleştirdik ve gerçekleştirmeye de devam ediyoruz. Bu ziyaretler neticesinde birçok değerli genç iş insanını bünyemize kattık ve katıyoruz. Özetle emin adımlarla geleceğe yürüyoruz” diye konuştu.

Demir, “Balıkesir’deki kampa tüm arkadaşlarımızı bekliyoruz”

Sosyal faaliyetler ve ticari faaliyetler üyeler arası ilişkilerin geliştirilmesine de önem verdiklerini belirten Abdülkerim Demir, “Bu noktada birçok sosyal etkinlik gerçekleştirdik. Yeri geldi yurtiçinde şube ziyaretleri yaptık, yeri geldi yurtdışına kültürel geziler düzenledik. Bu tür etkinliklerin dostluklarımızın pekiştirilmesine önemli katkılar sağladığını inanıyoruz ve yeni yılda da bu tür etkinliklerimize devam edeceğiz. Hatta Şubat ayı içerisinde Balıkesir’de yapacağımız iki günlük ve içerisinde bir eğitim programının da olduğu kamp ile etkinliklere başlıyoruz; devamı da gelecek. Bu kampa tüm genç arkadaşlarımızı bekliyoruz” dedi.

Genel Merkez ile Bursa Şubesi’nin ilişkilerinin hep iyi olduğuna dikkat çeken Gençlik Kurulu Genel Merkez Yurtiçi Teşkilatlanma Başkanı Yavuz Çakır ise, dostlukların geliştirilmesinin önemli olduğunun altını çizdi. Çakır, ayrıca iş geliştirmelere de önem verilmesi gerektiği dile getirdi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…