Home FOTO GALERİ GEMLİK BELEDİYESİNDE TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

GEMLİK BELEDİYESİNDE TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

- Guncellenme Tarihi: 24 Ocak 2018 12:54
2 min read
GEMLİK BELEDİYESİNDE TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI için yorumlar kapalı
0

Gemlik Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında 2018-2019 yılını ve 91 işçiyi kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalandı. Gemlik Sosyal Yaşam Merkezinde düzenlenen törene, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Hizmet-İş Sendikası Şube Başkanı Mehmet Keskin, Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Avcı ve Kadir Erol’un yanı sıra birim amirleri, sendika temsilcileri ve işçiler katıldı.

İmza töreninde konuşan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “ Çalışanlarımızın sosyal haklarının korunması, ekonomik anlamda rahat edebilmelerini önemsiyoruz. Belediyemizin maddi imkânları ve bütçesi ele alındığında personelimiz için elimizden gelen en iyi artışı vardığımız ortak mutabakat ile gerçekleştirdik. Toplu iş sözleşmemizin çalışanlarımıza, ailelerine ve bizden hizmet bekleyen hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Hizmet-İş Sendikası Şube Başkanı Mehmet Keskin ise konuşmasında İşçi arkadaşlarımızın haklarını koruyarak yaptığımız ve imzaladığımız anlaşmanın, belediye işçilerimize, Hizmet-iş sendikasına ve Gemlik Belediyesine hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ile Hizmet-İş Sendikası Şube Başkanı Mehmet Keskin, toplu iş sözleşmesini imzaladı. Keskin, daha sonra sendika üyeleri adına Başkan Yılmaz’a plaket takdim etti. Toplu fotoğraf çekiminin ardından tören sona erdi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Burulaş Fahrettin Beşli’ye Emanet

Günlerdir merakla beklenen Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin en büyük iştiraki Burulaş’ın ba…