Home FOTO GALERİ DOSAB VE DOSABSİAD BAŞKAN AKTAŞ’I AĞIRLADI…

DOSAB VE DOSABSİAD BAŞKAN AKTAŞ’I AĞIRLADI…

- Guncellenme Tarihi: 24 Ocak 2018 12:29
2 min read
DOSAB VE DOSABSİAD BAŞKAN AKTAŞ’I AĞIRLADI… için yorumlar kapalı
0

BURSA – Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi (DOSAB) ve Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Sanayici ve İşadamları Derneği (DOSABSİAD) Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.

DOSAB Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen öğle yemeğinde, DOSAB ve DOSABSİAD’ın birlikte hayata geçirdiği ve 2017’nin Eylül ayında 6’ncısı düzenlenen “Umuda Spor Huzura Skor” projesi başta olmak üzere bölgedeki gelişmeler ve sorunlar da masaya yatırıldı.

Toplantıya Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, DOSAB Yönetim Kurulu Başkanı Ersan Özsoy, DOSABSİAD Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Öztürk ve DOSAB ile DOSABSİAD’ın Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın ziyaretinden memnuniyet duyduklarını ifade eden DOSAB Başkanı Ersan Özsoy, DOSAB ve DOSABSİAD’ın ekonomi, eğitim ve sosyal sorumluluk anlayışıyla bölge için birlikte başarılı projeler ürettiklerini belirtti.

DOSABSİAD Başkanı İbrahim Öztürk ise proje ile çocukların bedensel, ruhsal ve sosyal yönden kendini geliştirmiş, ailesi ve toplum tarafından benimsenen, milli ve manevi değerleri yükselmiş bireyler olarak topluma katılmalarını amaçladıklarını vurguladı.

Bu anlamlı proje için DOSAB ve DOSABSİAD’ı tebrik eden Başkan Aktaş, böyle önemli projelerin her zaman destekçisi olacaklarını söyledi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Aktaş, “Ana Kucakları Sayısını 100’e Çıkartacağız”

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, hizmete aldıkları 32 ana kucağında 4 bine …