Home FOTO GALERİ BUTTİM YÖNETİMİ BAŞKAN AKTAŞ’A PROJELERİNİ ANLATTI…

BUTTİM YÖNETİMİ BAŞKAN AKTAŞ’A PROJELERİNİ ANLATTI…

- Guncellenme Tarihi: 22 Ocak 2018 01:41
4 min read
BUTTİM YÖNETİMİ BAŞKAN AKTAŞ’A PROJELERİNİ ANLATTI… için yorumlar kapalı
0

BURSA –  Bursa Uluslararası Tekstil ve Ticaret Merkezi (BUTTİM) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Tiryaki ve BUTTİM Yönetim Kurulu Üyeleri, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

BUTTİM Yönetim Kurulu Başkanı Ali Tiryaki, yeni dönem projeleri konusunda istişarelerde bulunmak amacıyla Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile bir araya gelerek projelerini ve gelecek hedeflerini anlattı.

Yeni dönem projelerini Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile paylaşan BUTTİM Yönetim Kurulu Başkanı Ali Tiryaki, BUTTİM’in tekstil sektörünün kalbinin attığı en önemli ticaret merkezlerinden birisi olduğunun ve daha da değerli bir bölge haline gelmesi gerektiğinin altını çizdi.

Bu hedefle çalıştıklarını ve projeler geliştirdiklerini ifade eden Tiryaki, “Yerel, bölgesel ve ulusal ticaretin geliştirilmesi ve canlandırılması için BUTTİM önemli bir bölge. Şehrin önemli bir değeri olan BUTTİM’in uluslararası normlarda olması gerekiyor. Bizler de bu bilinçle göreve geldik ve çalışmalarımızı bu doğrultuda oluşturuyoruz. Kent dinamiklerimizle bir araya geliyor, BUTTİM esnafımızla istişare ediyor ve BUTTİM’i geleceğe taşıyacak projeler üretmeye çalışıyoruz” dedi. BUTTİM’in şehrin önemli bir değeri olduğunu belirten Tiryaki, Ticaret Merkezinin fiziki şartlarını ve çevre düzenlemesini geleceğe uyumlu hale getirmeye amaçladıklarını da vurguladı.

BUTTİM Yönetim Kurulu Başkanı Ali Tiryaki hazırladığı çalışma dosyasını Başkan Aktaş’a sundu.

Ziyaretten dolayı BUTTİM yönetimine teşekkür eden Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise BUTTİM’in 20 yılı aşkın tecrübesiyle Bursa’ya ve ülke ekonomisine önemli katkılar sunduğunu belirtti. BUTTİM’in ekonomiye olan bu katkılarını daha da artırması için her öneriye açık olduklarını ifade eden Aktaş, BUTTİM yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaret sonunda BUTTİM Yönetim Kurulu Başkanı Ali Tiryaki tarafından Başkan Aktaş’a BUTTİM esnafının Bursa ipeğinden yaptığı bir tabloyu hediye etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…