Home FOTO GALERİ BAŞKAN SALMAN: BÜYÜK BULUŞMAYA HAZIRIZ

BAŞKAN SALMAN: BÜYÜK BULUŞMAYA HAZIRIZ

- Guncellenme Tarihi: 19 Ocak 2018 14:00
2 min read
BAŞKAN SALMAN: BÜYÜK BULUŞMAYA HAZIRIZ için yorumlar kapalı
0

AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, 21 Ocak Pazar Günü Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’la büyük buluşma öncesinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Başkan Salman, her kesimden halk, sivil toplum kuruluşları ve teşkilatları ile buluşmaları kapsamında Yeşilyayla Caddesi esnafını ziyaret ederek hayırlı işler diledi, hasbihal etti.

Başkan Salman, 21 Ocak Pazar Günü gerçekleşecek olan programa tüm Bursa halkını davet etti. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımları ile saat: 14.00’te Fatih Sultan Mehmet Bulvarı hastane alanında gerçekleştirilecek halka hitap programının ardından TOFAŞ Spor Salonu’nda yapılacak 5. Olağan Bursa İl Kadın Kolları Kongresi ile gerçekleşecek olan organizasyon hakkında Başkan Salman, şunları söyledi:

“Türkiye’nin önüne koyduğu büyük hedefler ve reform niteliğindeki hizmetlerle Türkiye’yi bölgesinde ve dünyada söz sahibi bir ülke haline getiren Dünya Lideri, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı her zaman olduğu gibi en güzel şekilde ağırlamak için hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. İnşallah, partimizin kuruluşundan bu yana her seçimde, her dönemde teveccühleriyle desteğini partimizden esirgemeyen değerli halkımızla birlikte şölen havasında bir program gerçekleştireceğiz.”

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Burulaş Fahrettin Beşli’ye Emanet

Günlerdir merakla beklenen Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin en büyük iştiraki Burulaş’ın ba…