Home FOTO GALERİ Can dostları unutmadılar

Can dostları unutmadılar

- Guncellenme Tarihi: 18 Ocak 2018 13:08
2 min read
Can dostları unutmadılar için yorumlar kapalı
0

“Sokak hayvanlarına sen de destek olmak ister misin?” projesiyle can dostları ile ilgili farkındalık yaratan “Özhan Gönüllüleri”, vatandaşlar tarafından bağışlanan mamaları Nilüfer Belediyesi Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi’ne teslim etti.

 

Özhan Marketler Zinciri çalışanlarından oluşan “Özhan Gönüllüleri”, can dostlarının beslenmesine, “Sokak hayvanlarına sen de destek olmak ister misin?” projesiyle destek oldu.

Farkındalık yaratarak vatandaşların projeye katılmasını sağlayan “Özhan Gönüllüleri”, vatandaşların bağışladığı mamaları, Nilüfer Belediyesi Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi’ne teslim etti. Veteriner İşleri Müdürlüğü’nü ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceleyen gönüllüler, sahiplenmeyi bekleyen ve tedavi gören can dostlarıyla da yakından ilgilendi. Toplumsal konular üzerine gerçekleştirdikleri projelerden olumlu geri dönüşler aldıklarını ifade eden Özhan Marketler Zinciri Denetim Bölüm Başkanı Elif Özhan Ak, Nilüfer Belediyesi iş birliğiyle özellikle sokak hayvanları konusunda çalışmalar yaparak, farklı ihtiyaçlarına destek olmayı hedeflediklerini söyledi.

Özhan Gönüllüleri Başkanı Hayrullah Yüce de, uygun ortamı sağlayabilen yüreğinde hayvan sevgisi olan tüm vatandaşları, Nilüfer Belediyesi Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi’ni ziyaret ederek, can dostları sahiplenmeye davet etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…