Home FOTO GALERİ MEDICABİL’DE EKG SUNUMU

MEDICABİL’DE EKG SUNUMU

- Guncellenme Tarihi: 17 Ocak 2018 13:16
2 min read
MEDICABİL’DE EKG SUNUMU için yorumlar kapalı
0

BURSA – Dünyada sağlık hizmetlerinin gelişimini sürekli olarak izleyip, uluslararası kabul görmüş standartları ve yöntem ile uygulamaları Bursalıların hizmetine sunan Özel Medicabil Hastanesi Doktorlarından Kardiyoloji Uzmanı Dr. Sevil Güçlü EKG sunumu gerçekleştirdi.

Özel Medicabil Hastanesi personeli katılımı ile gerçekleşen konferans Medicabil Hastanesi konferans salonunda düzenlendi.

EKG ile ilgili kısa bilgi veren Medicabil Hastanesi Kardiyoloji uzmanı Dr. Sevil Güçlü,  “EKG kalpteki elektriksel aktivitenin grafik olarak özel kâğıtlara aktarılma uygulamasıdır. EKG çekim işlemi ağrılı ve rahatsız edici bir çekim işlemi değildir. Maksimum 10 dk. sürmekte olup herhangi bir risk unsuru barındırmaz ve hastaya elektriksel uyarı gitmemektedir” dedi.

EKG çekilirken görevlilerin ve hastanın dikkat edilmesi gerekenler ile ilgili de bilgi veren Dr. Sevil Güçlü, “EKG çekilecek hastanın boynundaki, kolundaki ve bileklerindeki takılar mutlaka çıkarılmalıdır. Cihazın uygun kalibrasyonu mutlaka yapılmalı. Hasta da kesinlikle konuşmamalı ve en son olarak hastanın adı, soyadı ve çekim tarihi gibi önemli bilgiler EKG kâğıdına mutlaka yazılmalıdır.”

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…