Home FOTO GALERİ BEBE-ÇOCUK SEKTÖRÜNÜN KALBİ BURSA’DA ATTI

BEBE-ÇOCUK SEKTÖRÜNÜN KALBİ BURSA’DA ATTI

- Guncellenme Tarihi: 16 Ocak 2018 13:40
4 min read
BEBE-ÇOCUK SEKTÖRÜNÜN KALBİ BURSA’DA ATTI için yorumlar kapalı
0

BEKSİAD BAŞKANI ÖMER YILDIZ: BURSA’DA BEBE VE ÇOCUK KONFEKSİYONU SEKTÖRÜ TİCARİ BİR HAREKETLİLİK KAZANIYOR

BURSA- Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Bebe Çocuk Konfeksiyonu Sektörü Sanayici ve İş Adamları Derneği (BEKSİAD)  ve TÜYAP işbirliğiyle düzenlenen Bursa Uluslararası Bebe, Çocuk Hazır Giyim ve Çocuk İhtiyaçları Fuarı (Junioshow) sona erdi.

Bebe ve çocuk hazır giyim sektörünün en iyileri yaz konsepti ile Bursa’da buluştu. BEKSİAD, BTSO ve TÜYAP işbirliğiyle hayata geçirilen fuar, katılımcıların ve ziyaretçilerin beklentilerini aştı. Junioshow’u değerlendiren BEKSİAD Başkanı Ömer Yıldız, fuarda stant açan 200’e yakın firmanın 4 gün boyunca önemli iş birliklere imza attıklarını ve yurt içi ile yurt dışından birçok ziyaretçi ağırladıklarını ifade etti.

BEKSİAD Başkanı Ömer Yıldız ve Yönetim Kurulu Üyeleri fuar boyunca, fuarda stand açan BEKSİAD üyesi 171 firmayı da tek tek ziyaret etti. Bunun yanı sıra şehir dışından katılım sağlayan firmalara da ziyaret gerçekleştiren Yıldız ve Yönetim Kurulu Üyeleri, yapılan ziyaretlerde fuar ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Her geçen yıl yabancı katılımcıların fuara daha fazla ilgi gösterdiğini aktaran BEKSİAD Başkanı Ömer Yıldız, fuarla ilgili şu değerlendirmede bulundu: “Fuar katılımcısı olan firmalarımız yabancı yatırımcılardan  memnun. Her fuar bir öncekinden daha güzel oluyor. Fuar bizim açımızdan çok iyi geçti. Junioshow’a olan ilgiden çok çok memnunuz. Bu fuarlar sayesinde şu anki kapasitemizi katlayacak aşıyor ve Bursa’da bebe ve çocuk konfeksiyonu sektörü ticari bir hareketlilik kazanıyor”

Fuarın ortaya çıkmasında UR-GE çalışmalarının büyük katkısı olduğuna değinen Yıldız, “Bebe ve çocuk konfeksiyonu sektörü olarak UR-GE çalışmaları yapıyoruz. Bu anlamda BTSO’nun katkılarına çok teşekkür ediyoruz. Fuarın böyle güzel ve verimli geçmesinde katkıları çok oldu. Elbette bu fuarın oluşmasında derneğimizin ve üyelerimizin de çok büyük emekleri var. Bu açıdan BTSO Başkanı İbrahim Burkay ve Yönetim Kurulu üyelerine ve değerli meslektaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz.”

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Coşkusu Nil Karaibrahimgil ile Taçlandı

 Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamı…