Home GÜNCEL Usta, ustalığını tekrar kanıtladı

Usta, ustalığını tekrar kanıtladı

- Guncellenme Tarihi: 13 Ocak 2018 15:24
2 min read
Usta, ustalığını tekrar kanıtladı için yorumlar kapalı
0

Mudanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası 26. Olağan Genel Kurulu sonucunda Emir Ali Usta yeniden 241 oyla başkanlığa seçildi. Usta, yaptığı konuşmasında 4 yıllık süreç içerisinde yeteri hizmeti veremediklerini dile getirdi. Usta aynı zamanda bu hizmet yetersizliğinin belediyeden kaynaklı olduğuna vurgu yaparak, “Hayri Türkyılmaz esnafa zulüm yapıyor.” dedi.  

Mudanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası 26. Olağan Genel Kurulu’nu 12 Ocak Cuma günü Behçetoğulları Düğün Salonu’nda gerçekleştirdi. Tek adaylı genel kurula 303 esnaf katılım sağladı. 4 yıllık faaliyetlerin gösterildiği genel kurulda Emir Ali Usta 241 oyla tekrar seçildi.

Mudanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Emir Ali Usta, genel kurulda konuşmasına herkesten özür dileyerek başladı. Usta 4 yıllık faaliyet raporundan memnun olmadıklarını, yeteri hizmeti veremediklerini belirterek, “2014 senesinde seçildik. Berberimizin, fırıncımızın sorunlarını çözmeye çalıştık. İki tane sanayi sitemiz var ve bu sanayi bölgeleri şehrin içerisinde kaldı. Belediye esnafımıza her gün masa, sandalye için işgaliye bedeli kesiyor. Acı bir tabloyla karşı karşıyayız. Ben sizleri, esnafımızı savunduğum için evim mühürlendi. 3500 civarı esnafımız var. Bu esnaflara kesilen cezalar dudak uçuklatıyor. Ben buradan yineliyorum. Hayri Türkyılmaz, “3-4 senede 30 senedir yapılamayanları yaptım dedi”. Ben 30 seneyi savunacağım. Sen 3 seneyi savun. Hodri meydan.” dedi.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bursa’da 23 Nisan Coşkusu Kentin Dört Bir Yanını Sardı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Çocuk Şenliği’nde çocuklar, birbirinden …