Home FOTO GALERİ Dündar, Kuruçeşme Mahallesi’ni Ziyaret Etti

Dündar, Kuruçeşme Mahallesi’ni Ziyaret Etti

- Guncellenme Tarihi: 12 Ocak 2018 11:58
2 min read
Dündar, Kuruçeşme Mahallesi’ni Ziyaret Etti için yorumlar kapalı
0

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursa’nın en eski mahallelerinden olan Kuruçeşme Mahallesi’ni ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

 

İlçede düzenli olarak mahalle ziyaretlerini gerçekleştiren Başkan Dündar’ın bu haftaki adresi Kuruçeşme Mahallesi oldu. Osmangazi İlçe Kaymakamı Zafer Orhan’ın da yer aldığı ziyarette Dündar, mahalleyi gezerek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Kuruçeşme Mahalle Muhtarı Hatice Temel’den mahalleyle ilgili bilgi alan Başkan Dündar, Gaziakdemir İlkokulu’nu da ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlere başarılar diledi. Daha sonra Geruş ve Mayor sinagoglarını ziyaret eden Dündar, Bursa Türk Musevi Cemaati Vakfı Başkanı Leon Ennekave’den tarihi yapılar hakkında bilgi aldı.

 

Mahalle ziyaretleri ile vatandaşların ihtiyaçlarını yerinde tespit ettiklerini ifade eden Başkan Mustafa Dündar, “Osmangazi’de merkezden en uç noktaya kadar sorumluluk alanımızdaki 136 mahallemizin tamamına hizmet götürüyoruz. Kuruçeşme Mahallemiz de Bursa’nın en eski mahallelerinden biri. Aynı zamanda

inanç turizmi açısından bu bölgemiz önemli bir yere sahip. Yıllardır bu topraklarda farklı din ve kültürlere sahip vatandaşlarımızla huzur içinde yaşıyoruz. Bu barış ortamının devam etmesi için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…