Home FOTO GALERİ Osmangazi’de 6 Bin 268 Çift Mutluluğa ‘Evet’ Dedi

Osmangazi’de 6 Bin 268 Çift Mutluluğa ‘Evet’ Dedi

- Guncellenme Tarihi: 11 Ocak 2018 13:33
3 min read
Osmangazi’de 6 Bin 268 Çift Mutluluğa ‘Evet’ Dedi için yorumlar kapalı
0

278 Yabancı Uyrukluya Nikah Kıyıldı

– Yabancı Gelin ve Damatlar Osmangazi’yi Seçti

– Dündar: “Aile Güçlüyse Toplum da Güçlüdür”

 

Osmangazi Belediyesi Merinos Nikah Dairesi’nde 2017 yılında toplam 6 bin 268 çiftin nikahı kıyıldı. 278 yabancı uyruklu gelin ve damat da mutluluğa Osmangazi’de ‘Evet’ dedi.

 

2017 yılında yabancı uyruklu çiftlerin evlenmek için tercih ettiği adres Osmangazi Belediyesi Merinos Nikah Dairesi oldu. Orta Doğu ve Avrupa ülkeleri başta olmak üzere Brezilya, Arjantin, Kolombiya ve Fas gibi ülkelerden Bursa’ya gelen gelin ve damatlar mutluluğa ilk adımlarını Osmangazi’de attı. Osmangazi Belediyesi Merinos Nikah Dairesi’nde yıl içerisinde toplam 6 bin 268 nikah kıyılırken, hem gelin hem damadın yabancı olduğu 48, damatların yabancı gelinlerin Türk olduğu 36, gelinlerin yabancı erkeklerin Türk olduğu ise 194 nikah kıyıldı.

 

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, aile ne kadar güçlü ise toplumun da o kadar güçlü olduğuna vurgu yaparak, “Aile, birbirlerine sevgi ve saygı bağı ile bağlanan aynı inanç ve aynı düşünce ile bir araya gelen toplumun en temel kurumudur. Hastalıkta ve sağlıkta hep bir arada olmayı temenni eden çiftlerimizin mutluluklarına biz de ortak oluyoruz. 2017 yılında 6 bin 268 çiftimizin aile olmasına vesile olmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bu evliliklerin arasında yabancı uyruklu vatandaşların sayısı da oldukça fazla. Aile kuran tüm çiftlerimize mutlu ve huzurlu aile hayatı geçirmelerini diler, millete ve topluma faydalı, sağlıklı evlatlar yetiştirmelerini temenni ederim” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…