Home GÜNCEL Yüksel Yılmaz: “Güneş Türkiye’yi aydınlığa çıkaracak”

Yüksel Yılmaz: “Güneş Türkiye’yi aydınlığa çıkaracak”

- Guncellenme Tarihi: 8 Ocak 2018 16:53
8 min read
Yüksel Yılmaz: “Güneş Türkiye’yi aydınlığa çıkaracak” için yorumlar kapalı
0

Geçtiğimiz Cumartesi günü İYİ Parti Bursa İl Yönetim Tanıtım Toplantısı düzenlendi. Basın toplantısına Bursa Cemiyet, Siyaset, STK başkan ve yöneticileri, Muhtarlar ve İş dünyasının önde gelen isimleri ile basın mensupları katıldı. Toplantıda İYİ Parti Bursa İl Başkanlığı Yönetim ve Disiplin Kurulu takdim edildi.  

Geçtiğimiz Cumartesi günü İYİ Parti Bursa İl Yönetim Tanıtım Toplantısı düzenlendi. Basın toplantısına Bursa Cemiyet, Siyaset, STK başkan ve yöneticileri, Muhtarlar ve İş dünyasının önde gelen isimleri ile basın mensupları katıldı. İYİ Parti’nin tanıtım gösterisiyle başlayan toplantıda ilk sözü Genel İdari Kurul Üyesi Hasan Toktaş aldı.

Türk milletinin umutsuz ve çaresiz olmadığı, Türkiye’nin bu mevcut yapıya mecbur ve mahsur olmadığının bilinciyle bir araya geldiklerini belirterek sözlerine başlayan Toktaş, “Uzun zamandır özlemini çektiğimiz, Türkiye’de mevcut muhalefet anlayışı neticesinde yıllardan beri alternatifsiz bir sistem içerisinde ülkemizi yöneten bu iktidara karşı gelen herkesi hepinizin huzurunda tebrik ediyorum. Bu süreçte ben de varım diyebilmek zordur. Böylesi bir ortamda özellikle 2 yıldır büyük mücadeleler veren, ciddi bedeller ödeyen başta saygıdeğer il başkanım Yüksel Yılmaz olmak üzere onun yanında saf tutan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İnsanımız 2019 seçimlerinde kötü yönetilen Bursa’mızın, kötü yönetilen Türkiye’mizin kurtuluşu için vatanseverlik ortak paydasında, her türlü görüş ve siyasi düşünceye mensup olan, kafasında bölücü zihniyet olmayan herkesin bir araya gelebilme idaresi önemlidir ve Türkiye’yi kurtaracak olan irade işte burada karşımızda olan iradedir. Bu irade eskisi olmayan, yenisi olmayan hepimizin 0 kilometre olduğu, Türkiye’yi korumak, kollamak ve kurtarmak üzere oluşmuştur.” şeklinde konuştu.

Hasan Toktaş’ın konuşmasının ardından İYİ Parti Bursa İl Başkanlığı Yönetim ve Disiplin Kurulu takdim edildi.

İYİ Parti’nin yönetim kurulunda, Haluk Hısımcıl,Tahsin Küçükaslan, Teyfik Demir, Ergun Elibol, Nihat Yükselen, Üstün Tunalıgil, Dilek Karabıyık, Dolunay Kırıcı, Aybars Yılanlı, Cafer Güler, Ahmet Aydın, Özgür Şimşek, Ahmet Koç, Günaydın İzmirli, Salih Alkaya, Yüksel Ceylan, Yavuz Akpınar, Kemal Ataç, Ertan Tanırgan, İlyas Albayrak, Mesut Şen, Serdar Burulday, Zafer Milli, Evren Şen, Nurettin Bacak, Mehmet Ali Akyüz, Adil Bayraktar, Levent Öncü, Murat Üncü, Fatih Yılmaz, Zehra Bekar, Emel Çağlar, Şentürk Aydın, Sebahattin Kaplan, Adnan Koca, Ahmet Bayram, Halil Budak, İbrahim Tugay Ateş, Hüsamettin Taşdemir, Yüksel Seyhun, Tuna Gerçek, Mehmet Işık, Rufayi Tarsus, Güven Turan, Yahya Bahadır, Birgül Yıldız Günay, Hüseyin Koçak, Faruk Aydın, Levent Çetinkaya, Levent Özeren, Hidayet Sevinç ve İsmail Şenol öne çıkan isimler oldu.

Yapılan toplantıda söz alan İYİ Parti İl Başkanı Yüksel Yılmaz;

“Türk milletinin sorunlarının yegâne ve öncelikli çözüm noktası, siyaset kurumlarıdır. Toplumsal meselelerimizin çözümü için bir zemin olarak görülen siyaset arenasında yaşanan tıkanıklık ve buna bağlı olarak ortaya çıkan arayış herkesin malumudur. Yaşanan bu süreçte iktidar kadar muhalefet Partileri de çözümsüzlüğün birer parçası olmuştur. Halkımızın umutları tükenmiş, benzi solmuş ve gençlerimiz yarınlarından kaygı duyar hale gelmiştir. İşte bu bağlamda; Ülkemizde yaşanan bu siyasi tıkanmışlığa çözüm bulmak, gerçek anlamda toplumsal muhalefet ihtiyacına cevap olmak, bozulmuş olan toplumsal düzeni onarmak, kutuplaştırılan, ayrıştırılan Türk halkının kardeşlik hukukunu inşa etmek ve yıkılmış olan devlete güveni yeniden sağlamak adına, toplumda yükselen seslere kulak veren, yapılan çağrılara icabet eden Meral Akşener ve etrafında toplanan Türkiye sevdalıları yeni bir siyasi hareketin işaret fişeğini çakmıştır. Bu fişek Amblemi Güneş olan Türkiye’yi karanlıktan aydınlığa çıkaracak, umutsuzların umudu olacak İYİ Parti’nin güneşidir.” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…