Home FOTO GALERİ Osmangazi’li Hentbolcular İkinci Devreye Hazırlanıyor

Osmangazi’li Hentbolcular İkinci Devreye Hazırlanıyor

- Guncellenme Tarihi: 7 Ocak 2018 13:46
2 min read
Osmangazi’li Hentbolcular İkinci Devreye Hazırlanıyor için yorumlar kapalı
0

Türkiye Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde mücadele eden Osmangazi Belediyespor, sezonun ikinci yarısının hazırlıklarına başladı.

 

Osmangazi Belediyespor, 2017-2018 sezonu ikinci yarı hazırlıklarına Dikkaldırım Spor Salonu’nda gerçekleştirdiği antrenman ile start verdi. Başantrenör Nedzad Masic ve Yardımcı Antrenör Sebahattin Çetin eşliğinde çalışmalara başlayan Osmangazi Belediyespor, 2 saat süren antrenmanda kondisyon ağırlıklı çalışmalar gerçekleştirdi. Mevcut kadrodaki yerli ve yabancı isimlerle yollarına devam edeceklerini belirten Başantrenör Nedzad Masic, “Sezonun ilk yarısını 11. sırada tamamlamamıza rağmen kurduğumuz genç takımla büyük bir başarıya imza attığımızı düşünüyorum. Ligin en iyi takımlarıyla kafa kafaya oynamamız bizi ikinci yarı için umutlandırdı. İkinci yarı hazırlıklarına start verdik ve takıma kuvvet testi uyguluyoruz. İkinci devre kulüp olarak hedefimiz, Süper Lig’de kalabilmek. Sporcularıma yürekten inanıyorum’’ dedi.

 

Osmangazi Belediyespor, ligin ikinci yarısındaki ilk maçında 20 Ocak’ta kendi evinde Mudanya Belediyesi Dinçspor ile karşılaşacak.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Burulaş Fahrettin Beşli’ye Emanet

Günlerdir merakla beklenen Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin en büyük iştiraki Burulaş’ın ba…