Home FOTO GALERİ ​AK PARTİ OSMANGAZİ’DE GÖREV DEĞİŞİMİ YAPILDI

​AK PARTİ OSMANGAZİ’DE GÖREV DEĞİŞİMİ YAPILDI

- Guncellenme Tarihi: 7 Ocak 2018 13:44
4 min read
​AK PARTİ OSMANGAZİ’DE GÖREV DEĞİŞİMİ YAPILDI için yorumlar kapalı
0

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı’nda geçtiğimiz hafta sonu yapılan olağan genel kurulun ardından devir teslim gerçekleştirildi. Ali Yılmaz’dan görevi devralan Ufuk Çömez, hizmetlerinden dolayı Yılmaz’a teşekkür etti. Osmangazi’de yeni bir dönem başladığına dikkat çeken yeni başkan Çömez, hizmet çıtası daha da yükselteceğini söyledi.

İLK YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI

Görev devir tesliminin ardından Yönetim Kurulu, ilk toplantısını gerçekleştirdi. AK Parti Bursa Milletvekilleri Emine Yavuz Gözgeç ve Hüseyin Şahin ile Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın da katıldığı Yönetim Kurulu toplantısının açılışında konuşan İlçe Başkanı Ufuk Çömez, “Yeni yılın ve yeni dönemin ilk toplantını yapıyoruz. Uzun bir maratona başlıyoruz. İnşallah bundan da başarıyla çıkacağız. Yükümüz ağır, Allah güç ve kuvvet versin” dedi.

“HEP BİRLİKTE GÜZEL İŞLER YAPACAĞIZ”

İlk Yönetim Kurulu toplantısına katılarak yeni yönetimi tebrik eden ve çalışmalarında kolaylıklar dileyen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ise, AK Parti’nin Türkiye’nin kaderine yön veren çalışmalara imza atan bir parti olduğunu söyledi. Dündar, “Burada inşallah hep birlikte şehrimize, ülkemize, partimize iyi hizmetler yapacağız” dedi.

“YENİ RUHLA 2019’AHAZIRLANACAĞIZ”

Toplantıda konuşan ve kongrelerin bir bayrak değişimi olduğuna dikkat çeken AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, “Gençleşen bir yönetim görüyoruz. Bu yeni ruhla, yeni heyecanla, 2019’a hep beraber hazırlanacağız” dedi.

“ALDIĞIMIZ GÖRE ÖNEMLİ VE KUTSAL”

Yönetim Kurulu toplantısına katılan ve ilçe teşkilatına hitap eden AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ise, “Aldığınız bu görev, önce partimize, sonra Bursa’mıza, Osmangazi’mize, ülkemize ve milletimize hayırlı uğurlu olsun. Bu görevler çok önemli ve kutsaldır. Hepimiz bunun farkındayız. Bu düşünceyle hareket ederek en iyi hizmeti sunmalıyız” dedi.​

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…