Home FOTO GALERİ ORTAK PAYDALARI “GENÇLİK”

ORTAK PAYDALARI “GENÇLİK”

- Guncellenme Tarihi: 5 Ocak 2018 13:15
3 min read
ORTAK PAYDALARI “GENÇLİK” için yorumlar kapalı
0

BURSA KARAGÖZ LEO KULÜBÜ İLE NİLÜFER GENÇLİK OFİSİ GÜÇLERİNİ BİRLEŞTİRDİ.

·         “ALGINI DEĞİŞTİR DÜNYA DEĞİŞSİN!”

BURSA – Bursa Karagöz Leo Kulübü ile Nilüfer Gençlik Ofisi, farklı kültürlere sahip gençler arasındaki ön yargıları yıkmak, empati kurma becerilerini geliştirmek, gençlerin kendi çevrelerinde ve yaşadıkları toplumda sosyal diyalog kültürünü geliştirmelerini sağlayıp, sorunlara daha yapıcı bir bakış açısıyla yaklaşmalarına yardımcı olmak için güçlerini birleştirdi.

Bursa Karagöz Leo Kulübü ile Nilüfer Gençlik Ofisi, “gençlik” paydasında güçlerini birleştirdi.

Farklı kültürlere sahip gençler arasındaki ön yargıları yıkmak, empati kurma becerilerini geliştirmek, gençlerin kendi çevrelerinde ve yaşadıkları toplumda sosyal diyalog kültürünü geliştirmelerini sağlayıp, sorunlara daha yapıcı bir bakış açısıyla yaklaşmalarına yardımcı olmak amacıyla güçlerini birleştirdi.

Proje kapsamında düzenlenen eğitim Nilüfer Belediyesi Basın Odası’nda gerçekleştirildi. “Algını Değiştir Dünya Değişsin” konulu eğitimin açılışında konuşan Karagöz LEO Kulübü Başkanı Ramis Ceyhan, eğitim sonrasında sosyal deney çalışması gerçekleştireceklerini ve bu projenin hedefinin, yardımlaşma ve kaynaşmaya katkı sağlamak olduğunu söyledi.

Atölye ve grup çalışmaları, yaratıcı drama ve interaktif oturumlar şeklinde devam eden eğitime, 118-K Lions Akademisi, Bursa Karagöz Lions Kulübü, Mor Salkım Kadın Dayanışma Derneği ve Uludağ Üniversitesi Toplum Gönüllüleri Topluluğu gibi kurumlar da destek verdi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Coşkusu Nil Karaibrahimgil ile Taçlandı

 Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamı…