Home FOTO GALERİ BUSKİ’DE DEĞİŞİM ZAMANI

BUSKİ’DE DEĞİŞİM ZAMANI

- Guncellenme Tarihi: 4 Ocak 2018 13:08
4 min read
BUSKİ’DE DEĞİŞİM ZAMANI için yorumlar kapalı
0
  • BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BUSKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’NDE BOŞ BULUNAN İKİ GENEL MÜDÜR YARDIMCILIĞI İLE YEDİ DAİRE BAŞKANLIKLARINA ATAMALAR YAPILDI.

 

BURSA – Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü’nde boş bulunan iki genel müdür yardımcılığı ile yedi daire başkanlıklarına atamalar yapıldı.

 

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı kurumların yönetici kadrolarında bir süredir yaşanan görevlendirme ve görev değişiklikleri devam ediyor. Yeniden yapılanma süreci kapsamında yapılan değişikliklerin son örneği, BUSKİ Genel Müdürlüğü’nde yaşandı. Buna göre, Talat Özen ve Adem Vural’dan boşalan BUSKİ Genel Müdür Yardımcılıklarına, BUSKİ İç Denetim Birimi Başkanı İbrahim Yedikardeş ve Arıtma Tesisleri Dairesi Başkanı Devrim İzgi atandı.

 

Kanalizasyon Dairesi Başkanı olarak görev yapan Mesut Boz, İşletmeler 1. Bölge Dairesi Başkanı olarak atanırken, İşletmeler 1. Bölge Dairesi Başkanlığı bünyesinde Kestel Şube Müdür Vekili olarak görev yapan Rafi Demirel, Kanalizasyon Dairesi Başkanı kadrosuna vekaleten atandı. İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı bünyesinde Sosyal İşler Şube Müdürü olarak görev yapan Gürkan Yaman, Bilgi İşlem Dairesi Başkanı kadrosuna vekaleten, İşletmeler 1. Bölge Dairesi Başkanlığı bünyesinde Mudanya Şube Müdür Vekili olarak görev yapan Gürhan Kılıç, Planlama Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanı kadrosuna vekaleten atandı.

 

Planlama Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde Araştırma Planlama Koordinasyon (APK) Şube Müdür Vekili olarak görev yapan Alaattin Güngördü Arıtma Tesisleri Dairesi Başkanı kadrosuna vekaleten, İşletmeler 2. Bölge Dairesi Başkanlığı bünyesinde İznik Şube Müdürü olarak görev yapan Ali Osman Toy Abone İşleri Dairesi Başkanı kadrosuna vekaleten, İçmesuyu Dairesi Başkanlığı bünyesinde Doğu Bölgesi İçmesuyu Yapım Şube Müdür Vekili olarak görev yapan Haluk Emre Akgün İçmesuyu Dairesi Başkanı kadrosuna vekaleten atandı.

Değişiklikler kapsamında ayrıca, Kaynak Suları Dairesi Başkanlığı ve Havza Koruma Dairesi Başkanlıkları kaldırıldı.

Bu bağlamda Kaynak Suları Dairesi Başkanlığı bünyesinde bulunan Kaynak Suları ve Kiralama Şube Müdürlüğü, Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı’na, Havza Koruma Dairesi Başkanlığı bünyesinde bulunan Ruhsat ve Denetim Şube Müdürlüğü, Arıtma Tesisleri Dairesi Başkanlığı’na bağlandı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…