Home FOTO GALERİ BAŞKAN SALMAN: DÜNYADAKİ TÜM MAZLUM MİLLETLER İÇİN ÇALIŞIYORUZ

BAŞKAN SALMAN: DÜNYADAKİ TÜM MAZLUM MİLLETLER İÇİN ÇALIŞIYORUZ

- Guncellenme Tarihi: 3 Ocak 2018 13:09
4 min read
BAŞKAN SALMAN: DÜNYADAKİ TÜM MAZLUM MİLLETLER İÇİN ÇALIŞIYORUZ için yorumlar kapalı
0

AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, Kosova Üsküp Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği üyelerini ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, Kosova Üsküp Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Recep Gündüz ve yönetim kurulunun misafiri oldu. Gerçekleştirilen toplantıya dernek lokalinin bulunduğu Zafer ve çevre mahallelerin muhtarları ve vatandaşlarda katıldı.

Sohbet havasında geçen toplantıda dernek yöneticileri ile muhtarların çalışmaları ve talepleri hakkında bilgiler alan Başkan Salman, gücünü kozmopolit yapısından alan Bursa’nın en önemli zenginliklerinden birinin Balkan ve Rumeli göçmeni vatandaşların olduğunu belirtti. Savaşlar, göçler, mübadeleler, etnik baskılar gibi çeşitli nedenlerle Anadolu’ya yerleşen Balkan ve Rumeli göçmeni soydaşların, çalışkan, üretken yapıları, renkli kültürleri ile yoğun olarak göç ettikleri illerden olan Bursa’ya kattıkları değere vurgu yapan Başkan Salman, şunları söyledi:

“Bursamızda farklı kültürlerin harmanlandığı zengin bir yapı var. Bu yapı, şehrimizin güzelliğine güzellik katıyor. Bu kültürel zenginliğimizi hep birlikte yaşamak ve yaşatmamızın yanında çok şükür ki Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde başlatılan Balkan, Rumeli ve diğer bir çok coğrafyadaki kültürel zenginliklerimizi koruma çalışmalarına Bursamız bir çok konuda olduğu gibi önderlik ediyor. Bizler çok büyük bir coğrafyayı kültürü ile işlemiş bir medeniyetin temsilcileri ve ecdadına, ecdadının emanetlerine sahip çıkan bir liderin izindeyiz. Sadece ülkemiz için değil, tüm İslam coğrafyası ve dünyadaki tüm mağdur halklar için çalışıyoruz. Filistin’de, Arakan’da Suriye’de, Bosna’da, hangi coğrafyada olursa olsun Türkiye’den ve Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan medet uman her mağdurun acısını dindirebilmek için güçlü olmalıyız ve çok şükür ki güçlüyüz. Biz bu gücü birliğimizden alıyoruz.”

Başkan Salman daha sonra beraberinde Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez ve il yürütme, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Zafer Mahallesi’nde esnaf ziyaretlerinde buluştu ve vatandaşlarla biraraya gelerek, hayırlı günler diledi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Çilek ve Marul Dikerek Tarımla Tanıştılar

Zekai Gümüşdiş Ortaokulu öğrencileri, Nilüfer Belediyesi tarafından getirilen çilek ve mar…