Home FOTO GALERİ YENİ YILIN İLK DAKİKALARINDA ANLAMLI ZİYARETLER

YENİ YILIN İLK DAKİKALARINDA ANLAMLI ZİYARETLER

- Guncellenme Tarihi: 2 Ocak 2018 13:09
3 min read
YENİ YILIN İLK DAKİKALARINDA ANLAMLI ZİYARETLER için yorumlar kapalı
0

AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman yılın son ve 2018 yılının ilk dakikalarında anlamlı ziyaretlere imza attı.

AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Milletvekilleri Emine Yavuz Gözgeç, Zekeriya Birkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, il yürütme ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yeni yıla görevleri başında olan sağlık ve emniyet çalışanları ile birlikte girdi.

İlk olarak Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu ile birlikte Çekirge Karakolu’nda görev yapan emniyet mensuplarını ziyaret eden Başkan Salman, görevi başındaki polis memurlarına hayırlı bir yıl diledi. Daha sonra İl Sağlık Müdürü Özcan Akan nezaretinde Çekirge Devlet Hastanesi ve Zübeyde Hanım Doğumevi’ne ziyaretlerde bulunan Başkan Salman ve beraberindeki heyet, Zübeyde Hanım Doğumevi’nde 2017 yılının son bebeği olarak doğan Nurten ve Mesut Agaç çiftinin minik oğulları Muhammet Gökay ve 2018’in ilk bebeği olarak dünyaya gelen Hülya ve Bayram Karakaş çiftinin bebeği Eymen’in ilk dakikalarında ailelerinin mutluluklarında şahitlik etti.

Başkan Salman daha sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile birlikte Zübeyde Hanım Doğumevindeki taksi durağı ve 112 acil koordinasyon merkezi çalışanlarını ziyaret ederek işlerinde kolaylıklar diledi.

Başkan Salman, yeni yılın tüm dünyada mutluluk, huzur ve refah içerisinde geçmesini temenni ederek, İslam Alemi için önemli dönümlerden olan Mekke’nin Fethi’nin yıldönümünü kutlayarak, hayırlara vesile olmasını diledi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

İnegöl Artık Bu Merkezden 7/24 İzlenecek

İnegöl Belediyesi’nin hayata geçirdiği İzleme ve Değerlendirme Merkezi açıldı. İlk olarak …