Home FOTO GALERİ Belediye Personelinin Bowling Keyfi

Belediye Personelinin Bowling Keyfi

- Guncellenme Tarihi: 1 Ocak 2018 12:39
2 min read
Belediye Personelinin Bowling Keyfi için yorumlar kapalı
0

Bowling Turnuvasında Şampiyon Yapı Kontrol Müdürlüğü

 

Osmangazi Belediyesi tarafından kurum içi iletişimi güçlendirmek ve personelin motivasyonunu arttırmak amacıyla düzenlenen  ‘Birimler Arası Bowling Turnuvası’ sona erdi. Personelin büyük ilgi gösterdiği turnuvanın kazananı Yapı Kontrol Müdürlüğü oldu.

 

İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen bowling turnuvasına personelin ilgisi büyük oldu. 6 kişiden oluşan 27 takımın katılımıyla düzenlenen turnuvanın ilk tur elemelerinde en yüksek puanları alan 13 takım final oynamaya hak kazandı. Anatolium Alışveriş Merkezi’nde düzenlenen ‘Birimler Arası Bowling Turnuvası’nda en yüksek puanı elde eden Yapı Kontrol Müdürlüğü şampiyon oldu. Mali Hizmetler Müdürlüğü ikinciliği elde ederken, turnuvanın üçüncüsü İmar ve Şehircilik Müdürlüğü oldu. Turnuvanın en skorer bayan oyuncusu, Yapı Kontrol  Müdürlüğü’nden Şenay Çakır olurken, en skorer erkek oyuncu ise Yazı İşleri Müdürlüğü’nden Bülent Kayra oldu.

 

Turnuvada dereceye giren müdürlüklerin personeline kupa ve madalyaları, Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Albayrak, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Beytullah Seferler ve Destek Hizmetler Müdürü Raif Endar tarafından verildi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

İnegöl Artık Bu Merkezden 7/24 İzlenecek

İnegöl Belediyesi’nin hayata geçirdiği İzleme ve Değerlendirme Merkezi açıldı. İlk olarak …