Home EĞİTİM TÜMSİAD, KELESLİ ÇOCUKLARI UNUTMADI…

TÜMSİAD, KELESLİ ÇOCUKLARI UNUTMADI…

- Guncellenme Tarihi: 30 Aralık 2017 14:44
4 min read
TÜMSİAD, KELESLİ ÇOCUKLARI UNUTMADI… için yorumlar kapalı
0

TÜMSİAD’DAN KELESLİ ÖĞRENCİLERE GİYSİ YARDIMI…

BURSA– Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Bursa Şubesi, Keles Merkez 1.Murat İlköğretim Okulu başta olmak üzere toplam 7 okulda eğitim gören 378  öğrenciye  giysi ve kışlık ayakkabı yardımında bulundu.

TÜMSİAD Bursa Şubesi, ekonomik faaliyetlerinin ve üyelerine yönelik yaptığı seminerlerin yanı sıra sosyal sorumluluk projeleriyle de dikkat çekiyor. Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında çalışmalarını sürdüren TÜMSİAD Bursa Şubesi, Keles’te yer alan 7 okulda eğitim gören öğrencilerle bir araya gelerek onlara çeşitli hediyeler verdi.

Keles’te gerçekleşen organizasyona TÜMSİAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Arslan, Yönetim Kurulu Üyeleri, Harmancık Kaymakamı Enis Aslantatar , Bursa İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Arzu Ayyıldız, Keles İlçe Milli Eğitim müdürü Aydın Narin ve 1.Murat İlköğretim Okul Müdürü Murat İlhan ile öğretmen ve öğrenciler katıldı.

“PAYLAŞMAK, HEDİYELEŞMEK, YARDIMLAŞMAK KÜLTÜRÜMÜZDE VAR”

Etkinlikle ilgili değerlendirmede bulunan TÜMSİAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Arslan, böyle anlamlı etkinlikler yapmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti. Çocukların yüzünü güldürmenin paha biçilmez değerde olduğunu ifade eden Arslan şunları söyledi: “Çocuklarımızın yüzlerindeki gülücükler, moral ve motivasyonlarının yüksek halleri bizim için büyük önem taşıyor. Paylaşmak, hediyeleşmek, yardımlaşmak bizim kültürümüzde olan bir şey. Bu değerlerimizi unutmadan hayatımızı sürdürmeliyiz. Bugünün gençleri yarının yöneticileri olacak. Bu coğrafyada dinamik olmamızı sağlayan gençlerimiz bizim geleceğimizdir ve Dolayısıyla onlarla daha sık bir arada olmalıyız, ihtiyaçlarını daha çok karşılamalıyız.”

KAYMAKAM ASLANTATAR’DAN TÜMSİAD’A TEŞEKKÜR

Harmancık Kaymakamı Enis Aslantatar ise “TÜMSİAD Bursa Şubesi’nin eğitim alanında yaptığı yardımları yakından takip ediyoruz. Gayet samimi ve dürüst mücadeleler sonucunda bu yardımları gençlerle buluşturan TÜMSİAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Arslan ve beraberindeki ekibe teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Mutlulukları yüzlerinden okunan çocuklar, TÜMSİAD yönetimine teşekkür etti. Keyifli anların yaşandığı program, 1.Murat İlköğretim Okulu öğrencileriyle hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EĞİTİM
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…