Home FOTO GALERİ BAŞKAN SARGIN AK PARTİ GENÇLİK KONGRESİNE CANLI BAĞLANDI

BAŞKAN SARGIN AK PARTİ GENÇLİK KONGRESİNE CANLI BAĞLANDI

- Guncellenme Tarihi: 30 Aralık 2017 14:46
5 min read
BAŞKAN SARGIN AK PARTİ GENÇLİK KONGRESİNE CANLI BAĞLANDI için yorumlar kapalı
0

İznik Ak Parti Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresine İznik Belediye Başkanı Osman Sargın Bursa Yüksek İhtisas Hastanesinden canlı bağlanarak Ak gençlere tavsiyelerde bulundu.

İznik Ak Parti Gençlik Kongresi İznik Belediyesi Kültür Merkezi toplantı salonunda yoğun katılım ile yapıldı. Divan heyetinin oluşmasının ardından kongre saygı duruşu ve istiklal Marşının okunması ile başladı. Tek liste olarak gidilen kongrede Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Erkan oldu.

Kongrede ilk olarak Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan videolu mesajı ile gençlere seslendi. Ardından milletvekili ve bakanlardan gelen mesajlar okundu.

Kongrede ilk olarak konuşan Gençlik Kolları Başkanı Faruk Demircan sözü ardından Belediye Başkan Vekili Ahmet Yıldırım’a bıraktı. Ahmet Yıldırım kürsüye çıktı. Yıldırım konuşmasına İznik Belediye Başkanı Osman Sargın’a acil şifalar dileyerek başladı. Ardından geçirdiği kalp ameliyatı sonrası tedavi altında olan İznik Belediye Başkanı Osman Sargın kurulan tele konferans sistemi ile kongreye canlı olarak bağlandı.

Başkan Sargın bu sistem ile yaptığı açıklamada “Çok sevgili ak yürekli ak kardeşlerim, sizleri sevgiyle saygıyla selamlıyorum. Özellikle bugüne kadar gençlik kolları başkanlığını yürüten ve görev almış tüm genç kardeşlerimi yürekten kutluyorum. Gençlik Kolları Başkanlığını devredecek olan ve 3 yıldır birlikte çalıştığımız Faruk Demircan kardeşimize de teşekkür ediyorum. Sevgili kardeşlerim bu akşam sizlere hastaneden sesleniyorum. Bir teşkilatın gençleri demek o yapının kalbi, atar damarı, toplardamarı demek. O yüzden gençler bizim geleceğimizdir, geleceğimize yön verecek olanlardır. Evet sevgili gençler şairin dediği gibi Delikanlım işaret aldığın gün atandan sen yürüyeceksin, millet yürüyecek arkandan. Üstad Necip Fazıl ne diyor, ‘Zaman bendedir ve mekân bana emanettir.’ Ben sizlerin zaman ve mekâna sahip çıkacağına inanıyorum. Bizler 15 Temmuz destanını yazmışsak, sokaklara ve o an ki zamana sahip çıkmamızdan kaynaklanmıştır. Ben bu vesile ile yeni yönetimde görev alacak arkadaşlarımızı saygıyla sevgiyle selamlıyorum. Cenab-ı Hak bizi sizden, sizi bizden ayırmasın” dedi.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın’ın canlı bağlantısının ardından Başkan Vekili Ahmet Yıldırım sözlerine devam etti. Ardından kürsüye Ak Parti İznik İlçe Başkanı Halil İbrahim Gökbulut çıktı. Son olarak sözü alan Ak Parti Gençlik Kolları Bursa İl Başkanı Tarık Köse de konuşmasının ardından görevi devreden Faruk Demircan’a plaket takdim ederken, görevi devralan Mehmet Erkan ve yönetimini de tebrik etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…