Home FOTO GALERİ 2018 YILININ EN ŞANSLI BURCU AKREP OLACAK

2018 YILININ EN ŞANSLI BURCU AKREP OLACAK

- Guncellenme Tarihi: 29 Aralık 2017 13:18
3 min read
2018 YILININ EN ŞANSLI BURCU AKREP OLACAK için yorumlar kapalı
0

BURSA-118-K Yönetim Çevresi Federasyonu’na bağlı kulüplerden Kükürtlü Lions Kulübü, Astrolog Zeynep Turan’ı üyeleri ile buluşturdu.

Podyum Davet’te gerçekleşen etkinliğe 118-K Yönetim Çevresi Federasyonu’na bağlı birçok lions kulübü katıldı. Etkinlikten elde edilen gelir ise Nilüfer Belediyesi Lions Ercan Dikencik Alzheimer Hasta Konuk Evi projesinde kullanılacak.

Törenin açılış konuşmasını yapan Kükürtlü Lions Kulübü Başkanı Ceren İplikçi Durgut, lionların önemli hedefleri olduğunu söylerken çevre, sağlık hizmetleri ve açlıkla mücadele için çeşitli etkinlikler gerçekleştirdiklerini kaydetti. Durgut, sözlerine şöyle devam etti, “Alzheimer hastalarının farkında oldukları her anı mutlu geçirmelerini istediğimiz bir yaşam alanı oluşturmaktayız. Nilüfer Belediyesi Lions Ercan Dikencik Alzheimer Hasta Konuk Evi projesi doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sizler de katılımlarınızla bizi desteklediğiniz için teşekkür ederiz.”

Astrolog Zeynep Turan ise davette interaktif bir konuşma gerçekleştirerek 2018 yılının değerlendirmesini yaptı. “2018 yılı, dünyanın bir bölümünü sınava tabii tutacak” açıklamasını yapan Astrolog Turan, 2018 yılı teknoloji ile liderlerin savaşına ışık tutacağını söylerken örnek olarak ise Dolar ve Bitcoin’i gösterdi.

Astrolojinin, yıldızların yer olayları ile ilgili etkilerini takip eden bir sanat olduğunu ifade eden Turan, “Kaderlerimiz ve hayata bakış açılarımız kesinlikle birbirinden çok farklı ama yaşadığımız anlar aynı. Birtakım doğru bilinen yanlışlar var. Burç kaderi yönetmez. Astroloji niyetle ilgili değildir” deid.

2018 senesinin en şanslı burcunun Akrep olduğunu söyleyen Astrolog Zeynep Turan, katılımcıların sorularını cevaplandırarak konuşmasını tamamladı. Etkinliğin sonunda Kükürtlü Lions Kulübü Başkanı Ceren İplikçi Durgut, Astrolog Zeynep Turan’a çiçek verdi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…