Home EĞİTİM KÜLTÜRLÜ ÖĞRENCİLER EĞLENİRKEN ÖĞRENİYORLAR

KÜLTÜRLÜ ÖĞRENCİLER EĞLENİRKEN ÖĞRENİYORLAR

- Guncellenme Tarihi: 28 Aralık 2017 13:38
2 min read
KÜLTÜRLÜ ÖĞRENCİLER EĞLENİRKEN ÖĞRENİYORLAR için yorumlar kapalı
0

BURSA – Özel Bursa Kültür Okulları, müzikseverlerin yeni tutkusu olan Boomwhackers isimli müzik aletini öğrettiği ve öğrencilerine yeni beceriler kazandırdığı seçmeli derslerle yine bir ilki gerçekleştiriyor.

Özel Bursa Kültür Okulları, pek çok sese olanak veren ve yeni nesil perküsyonlar olarak adlandırılan Boomwhackers isimli yeni müzik aletini öğretmek ve öğretirken yeni beceriler de kazanmalarını sağlamak için çalışmalara başladı.

Yine bir ilki yaparak bu yıl okulda ders olarak başlatılan Boomwhackers seçmeli dersi ile öğrencilerin; kişisel ve grup koordinasyonları, dinleme yetenekleri ve dikkat becerileri arttırılıyor. Bunun yanı sıra bu dersler aynı zamanda öğrencilerin eğlenirken öğrenmelerini de olana sağlıyor.

Farklı boy ve renk özelliği sayesinde Do1 ve Do2 aralığındaki her bir nota için ayrı bir boru mevcut olan ve uzundan kısaya doğru sesleri çıkaran bu yeni müzik aletiyle öğrenciler, bu farklı ve renkli enstrüman sayesinde oldukça neşeli, eğlenceli ve heyecan verici bir deneyim yaşıyorlar.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EĞİTİM
Comments are closed.

Benzer Haberler

İnegöl’ün Geçmişi ile Geleceği Aynı İftar Sofrasında Buluştu

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Huzurevi sakinleriyle lise öğrencilerini aynı iftar s…