Home FOTO GALERİ Dündar’dan Demirtaş Mahallesi’ne Ziyaret

Dündar’dan Demirtaş Mahallesi’ne Ziyaret

- Guncellenme Tarihi: 28 Aralık 2017 13:44
4 min read
Dündar’dan Demirtaş Mahallesi’ne Ziyaret için yorumlar kapalı
0

Mahalle Gezilerinde Son Durak Demirtaş

– Dündar: “Demirtaş Osmangazi’nin Yeni Cazibe Merkezi Oldu”

 

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, düzenli olarak gerçekleştirdiği mahalle gezilerine Demirtaş Barbaros Mahallesi ile devam etti. Mahalle sakinleri ile bir araya gelen Başkan Dündar, vatandaşların taleplerini doğru bir şekilde yerine getirebilmek adına her daim halkla iç içe olduklarını söyledi.

 

Her hafta bir mahalleyi ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın son durağı Demirtaş Barbaros Mahallesi oldu. Mahalleyi gezerek vatandaşların sıkıntılarına ve taleplerine kulak veren Dündar, bugüne kadar Demirtaş bölgesine hizmet yaptıklarını ve talepler doğrultusunda hizmetlerin artarak devam edeceğini kaydetti.

 

“DEMİRTAŞ YATIRIMLARIN ADRESİ OLDU”

Demirtaş’ın Osmangazi Belediyesi’ne bağlanmasıyla birlikte yeni yatırımların da adresi olduğu ifade eden Başkan Dündar, “Demirtaş’ın yeni parklarla yaşanabilir hale gelmesi için çağdaş ve nefes aldıracak yeni mekanlar oluşturduk. Bu bölgemizde Demirtaş Atıcılık ve Trap Tesisleri’ni inşa ederek bu spora gönül verenlerin Demirtaş’a gelmesini sağladık. Kapalı yüzme havuzumuz Bursa’nın en modern yüzme havuzu olarak hizmete açıldı. Sürekli bir değişim ve gelişim içerisinde bu taleplere cevap vermeye çalışıyoruz. Buradaki en önemli sorun da sağlık tesisisin olmamasıydı. Bizler de kamulaştırmayla elde ettiğimiz arsayı DOSAB ile birlikte açılışını gerçekleştirdik. Demirtaş’taki eski camiyi yıkıp yolu genişlettik. Meydanı büyüttük. Modern mimarisiyle güzel bir cami yaptık. Cami

tamamlandığında bu meydanla birlikte Bursa’nın en güzel yeri olacaktır” dedi.

 

Başkan Dündar, “Mahalle ziyaretleri ile vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını, arzularını, taleplerini yerinde tespit edip, yerinde aldığımız talepleri de çözme noktasında kararlı bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımızdan bize gelen taleplerin notlarını alıyoruz ve talimatlarımızı veriyoruz. Osmangazi’de merkezden en uç noktaya kadar sorumluluk alanımızdaki 136 mahallemizin tamamına hizmet götürüyoruz” diye konuştu.

 

Başkan Dündar, ziyarette ayrıca mahalle sakinlerinin Osmangazi Belediyesi ve hizmetleri ile ilgili merak etikleri konuları da yanıtlayarak, mahalle sakinlerini bilgilendirdi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…