Home FOTO GALERİ FARUK ÇELİK: BURSA HER ZAMANKİ GİBİ ÜZERİNE DÜŞENİ YAPACAKTIR

FARUK ÇELİK: BURSA HER ZAMANKİ GİBİ ÜZERİNE DÜŞENİ YAPACAKTIR

- Guncellenme Tarihi: 27 Aralık 2017 11:51
3 min read
FARUK ÇELİK: BURSA HER ZAMANKİ GİBİ ÜZERİNE DÜŞENİ YAPACAKTIR için yorumlar kapalı
0

AK Parti İl Yönetim Kurulu Toplantısı, Gıda Tarım ve Hayvancılık eski Bakanı, Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik’in katılımları ile gerçekleşti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik, Gıda, Tarım ve Hayvancılık eski Bakanı, Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik, AK Parti İl Başkanlığı’nın olağan yönetim kurulu toplantısına katıldı. Sohbet havasında geçen toplantıda yönetim kuruluna görevlerinde başarılar dileyen Faruk Çelik, Bursa’nın Türkiye çapındaki önemine vurgu yaptı. Çelik, Bursa’nın ekonomik, tarihi, doğal zenginlikleri ve çalışkan, üretken nüfus yapısı ile ülke ekonomisinin lokomotiflerinden biri olduğunu belirtti.

Faruk Çelik, Bursa’nın aynı zamanda kuruluşundan bu yana partilerine verdiği destekle de AK Parti camiası için de ayrı bir yeri olduğunu ifade etti. Çelik, “Bursa Halkımız,  Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde ülkemizin önüne koyduğumuz büyük hedeflerin her aşamasında desteğini sandıklara arttırarak yansıtmış, teşkilatlarımızda bu destekten aldığı güçle gece gündüz demeden milletine ve ülkesine hizmet için fedakarca çalışmıştır. Ben inanıyorum ki yeni dönemde de Bursa, ekonomik ve siyasi anlamda lokomotif görevini sürdürecektir. Önümüzde çok önemli  bir seçimler dönemi var. Öncesinde kongrelerimizi gerçekleştiriyoruz. Kongreler sonucunda kurulacak olan kadrolarımız partimizi bu tarihi döneme hazırlayacak. Ben inanıyorum ki Bursa, birlik ve beraberlik içerisinde bu süreci de en iyi şekilde aralayacak ve 2023, 2071 gibi büyük hedeflerimizin kapısını aralayacak süreçte her zamanki gibi üzerine düşeni yapacaktır” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Burulaş Fahrettin Beşli’ye Emanet

Günlerdir merakla beklenen Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin en büyük iştiraki Burulaş’ın ba…