Home FOTO GALERİ NOSAB’IN YENİ İDARİ BİNASI HİZMETE AÇILDI…

NOSAB’IN YENİ İDARİ BİNASI HİZMETE AÇILDI…

- Guncellenme Tarihi: 26 Aralık 2017 12:58
7 min read
NOSAB’IN YENİ İDARİ BİNASI HİZMETE AÇILDI… için yorumlar kapalı
0

10 BİN METREKARELİK TESİSTE, 140 ÖĞRENCİ KAPASİTELİ KREŞ DE MEVCUT…

BURSA – Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi (NOSAB) İdari Binası, kreş ve ek tesisleri, Bursa protokolünün katıldığı törenle açıldı. Törende konuşan Bursa Valisi İzzettin Küçük, NOSAB’ın hikayesinin, gerçek bir başarı hikayesi olduğunu söyledi.

NOSAB’ın İdari Binası, kreş ve ek tesislerinin açılış törenine; Bursa Valisi İzzettin Küçük, Nilüfer Kaymakamı Avni Oral, Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İsmail Yılmaz, BTSO Meclis Başkanı Remzi Topuk, OSB başkanları, STK temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, bölge sanayicileri ve diğer davetliler katıldı.

Temeli 2016’da atıldı

Açılış töreninde konuşan NOSAB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Fikri Ünal, “Temelini Mayıs 2016’da attığımız ve bugün hizmete açtığımız tesis, 5 bin 271 metrekare idari bina, bin 334 metrekare kreş, her biri 450 m2 olan toplam 5 adet banka şubesi yeri, bin metrekare kapalı otopark alanı olmak üzere toplamda 9 bin 855 metrekareden oluşuyor. İdari binamızın hizmete girmesiyle birlikte bugüne kadar kimi zaman fiziki şartlardan ötürü aksayan hizmetlerimiz, bundan sonra daha düzenli bir biçimde yürütülecektir” dedi.

Türkiye’de kurulan 183’ncü OSB

Ünal’ın ardından konuşan NOSAB Müteşebbis Heyeti ve NİLSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Aras ise, Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi’nin Türkiye’de kurulan 183’ncü OSB olduğunu hatırlattı. Yeni idari bina ve beraberindeki tesislerin yapım aşaması hakkında bilgi veren Aras, “Bölgemizi geleceğe taşıyabilmesi için idari bina için mimarlık yarışması açtık ve Müteşebbis Heyet olarak, böyle bir bina yapılmasına ve yanında da 140 öğrenci kapasiteli bir kreş yapılmasına karar verdik. Bir masa, üç sandalye, dosya dolabı ve 5 klasörden, yaklaşık 10 bin metrekare refah çalışma ortamı olan akıllı bir binaya eriştik. Bu tesislerimizin başta ülkemize, Bursa’mıza aynı zamanda da NOSAB ve NİLSİAD’lı sanayicilerimize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

NOSAB’ın yeri ayrıdır

Açılış törenine katılan ve NOSAB’ın, Bursa sanayisinde önemli bir konumda olduğunu dikkat çeken BTSO Meclis Başkanı Remzi Topuk ise, “NOSAB’ı biliyoruz; her zaman birçok konuya ve özellikle de çevreye duyarlı olmuştur. Bu noktada geçmişten günümüze gelinceye kadar emeği olan herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Gerçek bir başarı hikayesi

NOSAB’ın hikayesinin gerçek bir başarı hikayesi olduğunu belirten Vali İzzettin Küçük, “Sıfırdan başlanmış ve çok önemli bir noktaya gelinmiş. Bu başarı ısrar, gayret ve çalışmakla oluşmuş” diye konuştu.

Başarıyı sürdürebilir kılmanın önemine değinen İzzettin Küçük, “Başarıyı sürdürmek insan yetiştirmekle olabilir. Sizden istirhamımız ilerleyen zamanlarda bu bölgede bir teknik ve mesleki bir lise yaptırmanız. Başarının ana unsuru budur ve başarıyı yönetebilmemizin en önemli şartı bu olacaktır” şeklinde konuştu. Vali İzzettin Küçük, NOSAB’ın çevreye duyarlı bir OSB olduğunu ve bu noktada emeği geçen herkesi teşekkür ederek sözlerini tamamladı.

Konuşmaların ardından binanın açılış kurdelesi Vali İzzettin Küçük ve Protokol üyelerinin katılımı ile kesilirken, konuklar NOSAB’ın yeni hizmet binası, kreş ve ek tesislerini gezdiler.

NOSAB YENİ İDARİ BİNASI HAKKINDA:

Yaklaşık 10 bin m2’ alan üzerine kurulu tesiste, idari bina, kreş, banka şubeleri ve kapalı otoparktan oluşuyor. Tesis; 5 bin 271 metrekare idari bina, bin 334 metrekare kreş, her biri 450 metrekare olan 5 adet banka şubesi ve bin metrekare kapalı otoparkla birlikte, toplam 9 bin 855 metrekare kapalı alandan meydana geliyor.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…