Home FOTO GALERİ HARMANCIK AK GENÇLİKTE HARUN KOÇ DÖNEMİ

HARMANCIK AK GENÇLİKTE HARUN KOÇ DÖNEMİ

- Guncellenme Tarihi: 26 Aralık 2017 12:48
3 min read
HARMANCIK AK GENÇLİKTE HARUN KOÇ DÖNEMİ için yorumlar kapalı
0

AK Parti Bursa Gençlik Kolları teşkilatlarında ilçe kongreleri devam ediyor. Bu kapsamda gerçekleştirilen Harmancık İlçe Gençlik Kolları kongresi sonucunda Harun Koç, görevi devraldı.

AK Parti ilçe gençlik kolları kongreleri Harmancık İlçe kongresi ile devam etti. AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Tarık Köse, AK Parti Harmancık İlçe Başkanı Yılmaz Ataş, Harmancık Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya, il, ilçe ana kademe ve gençlik kolları yöneticileri ile STK temsilcileri, partililer ve vatandaşların katıldığı kongre sonucunda hizmet bayrağını Harun Koç devraldı.

Kongrede teşkilat mensuplarına seslenen İl Gençlik Kolları Başkanı Tarık Köse, sözlerine kongre süreçlerinin hayırlara vesile olmasını dileyerek başladı. Tarık Köse gençlik kollarının, AK Parti teşkilatlarının belkemiği konumunda olduğuna vurgu yaptı. Tarık Köse, “Bu ülkenin geleceği için gecesini gündüzüne katan kardeşlerimizle birlikte her kesimden, şehrimizin her noktasından genç kardeşlerimize ulaşarak, parti politikalarımız doğrultusunda daha güçlü bir Türkiye hedefimizi anlatıyor, genç kardeşlerimizin geleceğine katkı koyacak projeler ve çalışmalara imza atmaya çalışıyoruz. İnşallah yeni dönemde de aynı şevk ve heyecanla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Kongremiz hayırlar getirsin” dedi.

Öte yandan kongre sonucunda Harmancık ilçe yönetimi şu isimlerden oluştu:

Harun KOÇ

Gökhan UÇAR

Ali GÖÇ

Şükrü BALI

Hasan ALIÇ

Halil BAŞKAN

Göksel BATBAY

Ömer YILMAZ

Semih GEDİK

Emre DEMİR

Oğuz EÇE

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …