Home FOTO GALERİ Nilüfer Belediyesi çalışanlarından erken yeni yıl kutlaması

Nilüfer Belediyesi çalışanlarından erken yeni yıl kutlaması

- Guncellenme Tarihi: 23 Aralık 2017 15:00
6 min read
Nilüfer Belediyesi çalışanlarından erken yeni yıl kutlaması için yorumlar kapalı
0

Nilüfer Belediyesi çalışanları yeni yılı, düzenlenen kutlamada hep birlikte karşıladı.

Başkan Bozbey ve bütün personeli buluşturan kutlamada düzenlenen çekilişte, şanslı isimlere yeni yıl hediyeleri verildi.

 

Nilüfer Belediyesi çalışanları yeni yılı, Halk Evi’nde düzenlenen kutlamada erken karşıladı.

Mesai sonrasında Halk Evi giriş katında düzenlenen yeni yıl kutlamasına Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, eşi Seden Bozbey, CHP Nilüfer İlçe Başkanı Mehmet Turan Tansal, Nilüfer Belediye Meclisi Üyeleri ve bütün personel katıldı.

Müzik eşliğinde sohbetlerin edildiği kutlamada herkesin ortak dileği barış, huzur ve umut dolu bir yıl oldu. Belediye çalışanları, kutlama alanındaki ‘Oyuncak Arabası’na da,  sevgi evlerindeki çocuklara ve ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına verilmek üzere çok sayıda hediye paketi bıraktı.

Kutlamada Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey konuşma da yaparak hem geride kalan yılı değerlendirdi hem de yeni yıla ilişkin beklentilerini dile getirdi. 2017 yılında tüm çalışanların yoğun bir şekilde hakkını vererek  çalıştığını söyleyen Başkan Bozbey, şöyle devam etti: “2017 yılı boyunca çalışmalarımız, çabalarımız, tüm emeklerimiz ödüllerle tescillendi. Bu yıl aldığımız Avrupa Konseyi Şeref Bayrağı, Avrupa Birliği Sürdürülebilir Şehirler Platformu’nun Dönüştürücü Eylem Ödülü, Tarihi Kentler Birliği’nin Süreklilik Ödülü, Radyo Boğaziçi’nin En İyi Müzik Festivali Ödülü gibi ödüller, motivasyonumuzu artırdı. 2017’de uzun bir liste halinde olan tüm ödüllerimiz, aynı zamanda bütün çalışma arkadaşlarımın aidiyet duygusuyla verdiği emeklerin karşılığıdır. Bu nedenle her birinize katkılarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum.”

“2018’DE DAHA ÇOK HİZMET”

2018’i güzelliklerle, barışla, umutla karşılamak istediklerini söyleyen Başkan Bozbey, “En zor günlerimizde bile, ‘yaşama’ umudunun içimizden hiç eksilmemesini diliyorum. Yine dileğim, en zor günlerde de, birlik beraberlik duygumuzun, ekip anlayışımızın güçlenerek devam etmesidir.  ‘Gülümseyin Nilüferdesiniz’ sloganının altını, emeğinizle dolduracak, bu bilinçle 2018’de daha çok hizmet üreteceksiniz. Ben, her

birinize şimdiye dek yaptığınız hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Önümüzdeki yıla sizlerden oluşan bir ekiple girecek olmak, 2018’e dair umudumu daha da artırıyor. Hepinizin ve ailelerinizin yeni yılını yürekten kutluyorum.”

Başkan Bozbey, konuşmasının ardından eşi Seden Bozbey, Nilüfer Belediye Meclisi Üyeleri ve Başkan Yardımcıları ile birlikte yeni yıl pastasını kesti.

YENİ YIL ÇEKİLİŞİ SEVİNDİRDİ

Nilüfer Belediyesi’nde her yıl düzenlenen kutlamada gerçekleşen çekilişte de heyecanlı anlar yaşandı. Başkan Bozbey, eşi Seden Bozbey, Başkan Yardımcıları ile Nilüfer Belediye personeli, şanslı  isimleri kura ile belirledi. Çekilişte, Özel Kalem Müdürlüğü’nden Yasemin Can ile Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nden Alper Ataman cep telefonu kazanırken, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nde görev yapan Seda Aksoy da televizyon kazandı. Büyük heyecanın yaşandığı çekilişte, farklı mağazalardan hediye çekleri, yemek takımları, çay takımları ve saat gibi hediyeler de çalışanlar için güzel bir yeni yıl armağanı oldu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…