Home FOTO GALERİ Bozbey: Doğanköy’de planlama çalışmalarında sona gelindi

Bozbey: Doğanköy’de planlama çalışmalarında sona gelindi

- Guncellenme Tarihi: 22 Aralık 2017 18:35
5 min read
Bozbey: Doğanköy’de planlama çalışmalarında sona gelindi için yorumlar kapalı
0

Başkan Burada karavanıyla makamını Doğanköy Mahallesi’ne taşıyan Başkan Mustafa Bozbey, “Doğanköy, en hızlı gelişecek yerlerden biri. Planlama çalışmalarında sona geldik. Ulaşım sorununu da Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla birlikte çözeceğimize inanıyorum” dedi.

 

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Başkan Burada karavanıyla bu hafta Doğanköy Mahallesi’ndeydi. Mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Bozbey, talep ve önerileri dinledi. Başkan Bozbey, sorunların çözümü konusunda da ilgili müdürlere anında talimat verdi. Doğanköy Mahallesi Muhtarı Cemal Çalışkan ile de karavandaki makamında görüşen Başkan Bozbey, mahalle hakkında detaylı bilgi aldı. Doğanköy Mahallesi’nin kentin en hızlı gelişecek bölgelerinden biri olduğunu ifade eden Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, özellikle Şehir Hastanesi’nin yapılmasıyla birlikte mahalleye talebin arttığını belirtti. Doğanköy Mahallesi’nde planlama çalışmalarında sona gelindiğini söyleyen Başkan Bozbey, çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte değişim sürecinden Balat ve Minareliçavuş Mahallelerinin de etkileneceğini ifade etti. Başkan Bozbey, “Bu değişim sürecini iyi yönetebilmek bizlerin görevi. Biz, Nilüfer’de hem kaçak yapılaşmayı önleyen hem de planlı gelişmeyi teşvik eden bir anlayışa sahibiz. İnsanların mutlu, huzurlu ve geleceğe güvenle bakmasını istiyoruz. Sosyal, kültürel ve sportif yaşamın olduğu yaşam alanları yapıyoruz” dedi.

“BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YOL SORUNUNU ÇÖZÜME KAVUŞTURMALI”

Doğanköy Mahallesi’ndeki ulaşım sorununa da dikkat çeken Başkan Mustafa Bozbey, Şehir Hastanesi tamamlanmadan önce Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla ulaşım sorunun da çözülmesi gerektiğinin altını çizdi. Başkan Bozbey şöyle devam etti: “Şuan, Şehir Hastanesi’nin şantiyesinde çalışan tüm araçlar, Doğanköy’den geçiyor. Bursa Büyükşehir Belediyesi, Şehir Hastanesi tamamlanmadan önce, doğru bir hat üzerinden yol sorununu çözüme kavuşturamazsa, çok önemli sorunla karşı karşıya kalacağız. Doğanköy’ün içinden geçmek dahi mümkün olmayacak. Yeni bir yolun yapılmasıyla birlikte Doğanköy’deki trafik yoğunluğu azalacak ve burada yaşayanlar rahat bir nefes alacak.”

Gün boyu çalışmalarını Doğanköy Mahallesi’nde gerçekleştiren Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, kendisinden

randevu talep eden vatandaşları da Başkan Burada karavanındaki makamında ağırladı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …