Home FOTO GALERİ Dündar, Ebu İshak Mahallesi Muhtarlık Binasını İnceledi

Dündar, Ebu İshak Mahallesi Muhtarlık Binasını İnceledi

- Guncellenme Tarihi: 20 Aralık 2017 13:10
4 min read
Dündar, Ebu İshak Mahallesi Muhtarlık Binasını İnceledi için yorumlar kapalı
0

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Osmangazi Belediyesi tarafından Ebu İshak Mahallesi’nde yaptırılan muhtarlık binası inşaatını inceledi.

 

Osmangazi Belediyesi, ilçede görev yapan muhtarlara ihtiyaçları doğrultusunda muhtarlık binaları kazandırmayı sürdürüyor. Bugüne kadar ilçedeki birçok mahalleye yeni muhtarlık binası inşa eden Osmangazi Belediyesi, Ebu İshak Mahallesi’nde yeni ve modern bir muhtarlık binası kazandırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Toplam 115 metrekarelik alan üzerine tek kat olarak inşa edilen muhtarlık binasının içerisinde muhtarlık odası, mutfak ve tuvalet yer alacak. Mahallenin tarihi dokusuna uygun, Osmanlı mimarisinden esinlenerek tasarlanan binanın çevresi yeşil alan olarak düzenlenecek. Muhtarlık binasının etrafında ahşap oturma grupları yer alacak. Binanın kaba inşaatı tamamlanarak, sıva ve diğer ince işçiliklerine başlandı. Muhtarlık binasının 3 ay içerisinde hizmete açılması hedefleniyor.

 

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Ebu İshak Muhtarlık Binası inşaatını inceleyerek çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Muhtarların çalışma ortamlarını güzelleştirmek adına hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Ebu İshak Mahallemiz için muhtarlık binası büyük bir ihtiyaçtı. Kamulaştırma yaparak elde ettiğimiz arazi üzerine inşa edeceğimiz muhtarlık binası için bölgenin tarihi dokusuna uygun bir proje hazırladık. Osmanlı mimarisinden esinlenerek tasarladığımız muhtarlık binamız, ofisi, bekleme salonu ve mutfağı ile Ebu İshak Mahallemize yakışacak. Muhtarımız yeni binasında hizmetlerini

en güzel şekilde sürdürecek. Mahallemiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

Ebu İshak Mahallesi Muhtarı Mustafa Durmaz da, “Osmangazi Belediyemiz tarafından yaptırılan muhtarlık binamızın inşaatı hızlı bir şekilde ilerliyor. Böyle güzel bir muhtarlık binasında görev yapacağım için kendimi çok şanslı hissediyorum. Kendim ve mahallelim adına Osmangazi Belediye Başkanımız Mustafa Dündar’a teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bursa’da 23 Nisan Coşkusu Kentin Dört Bir Yanını Sardı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Çocuk Şenliği’nde çocuklar, birbirinden …