Home FOTO GALERİ KESTEL’DE MUSTAFA BAYRAK GÖREVİ DEVRALDI

KESTEL’DE MUSTAFA BAYRAK GÖREVİ DEVRALDI

- Guncellenme Tarihi: 19 Aralık 2017 11:28
4 min read
KESTEL’DE MUSTAFA BAYRAK GÖREVİ DEVRALDI için yorumlar kapalı
0

AK Parti Kestel ilçe kongresi Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu’nun katılımı ile gerçekleştirildi.

Kestel  Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan kültür merkezinde gerçekleştirilen kongreye, Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu’nun yanı sıra İçişleri eski Bakanı Efkan Ala, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, il ve ilçe yöneticileri, STK temsilcileri, çok sayıda partili ve vatandaşlar katıldı.

Kongre sonucunda delegelerin kullandığı oyların çoğunluğunu alan Mustafa Bayrak, görevi mevcut başkan Necmettin Ekinci’den devraldı.

Kongrede açılış konuşmalarının ardından partililere seslenen AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, Kestel’de AK Parti teşkilatlarının birlik ve beraberliğinin en güzel örneklerinden birinin sergilendiğini belirtti. Başkan Salman, AK Parti teşkilatlarının ülkeye ve partilerine hizmet aşklarının tüm kongrelerini bir şölen havasına çevirdiğini söyledi. Başkan Salman, Kestel’de görev süresi boyunca teşkilatlarına ve ilçesine verdiği destekten dolayı mevcut ilçe başkanı Necmettin Ekinci’ye teşekkür ederken, yeni dönemde Kestel teşkilatının hep birlikte 2019 yılında gerçekleşecek olan tarihi seçimlere en iyi şekilde hazırlanacaklarına olan inancını dile getirdi.

İçişleri eski Bakanı Efkan Ala, konuşmasında kongreler sürecinin hayırlar getirmesini dilerken, Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu ise,

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu da ilçe kongrelerinin bir yenilenme süreci olduğuna dikkat çekerek yeni yönetime başarı diledi.

Çavuşoğlu, Kestel´de yapılan hastanenin, belediye ve Kestel İlçe Teşkilatının azmiyle başarıldığını söyleyerek Kestel´de yapılması planlanan Bursa Teknik Üniversitesi yerleşkesi için, “AK Parti bir söz verdiyse sözünde durur. Biz Kestel´e söz verdik ve bunun için çalışmalara başladık, en kısa sürede bu süreç başlayacaktır” açıklamasında bulundu.

Öte yandan kongre sonucunda yeni Kestel ilçe yönetimi şu isimlerden oluştu:

Mustafa BAYRAK

Abdurrahman SEKMEN

Suat YILMAZ

Mehmet GÖKÇEDAĞ

Fethi Ahmet SARIUŞAK

Mine AVCI

Cevher YILDIRIM

Fikri HAFIZOĞLU

Ahmet CANGİR

Osman ULUTAŞ

İlker ERASLAN

Rıfat SAYIN

Ali Rıza SÖNMEZ

Semih SEVİNÇ

Turhan KANDEMİR

Ahmet ALİMAN

Diler PARS

Sinan AKTAŞ

Osman YILDIZ

Fahri YILDIZ

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Burulaş Fahrettin Beşli’ye Emanet

Günlerdir merakla beklenen Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin en büyük iştiraki Burulaş’ın ba…