Home FOTO GALERİ İZNİK’TE HALİL İBRAHİM GÖKBULUT GÖREVİ DEVRALDI

İZNİK’TE HALİL İBRAHİM GÖKBULUT GÖREVİ DEVRALDI

- Guncellenme Tarihi: 18 Aralık 2017 12:33
3 min read
İZNİK’TE HALİL İBRAHİM GÖKBULUT GÖREVİ DEVRALDI için yorumlar kapalı
0

AK Parti 6. Olağan Kongre Dönemi kapsamında, İznik ilçe kongresi gerçekleştirildi.

AK Parti Bursa teşkilatlarında ilçe kongreleri süreci devam ediyor. Bu kapsamda İznik ilçe kongresi partililerin yoğun katılımı ilçe yapıldı. Marmarabirlik Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen kongreye AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, il ve ilçe yöneticileri, belediye başkanları, STK temsilcileri, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Kongre sonucunda delegelerin kullandığı 141 oyun tamamını alan Halil İbrahim Gökbulut, görevi mevcut başkan Tamer Mahmut Hersek’ten devraldı.

Kongrede açılış konuşmalarının ardından partililere seslenen AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, sözlerine kongrelerinin hayırlara vesile olmasını dileyerek başladı. Başkan Salman, İznik’te görev süreleri boyunca yaşadıkları Türkiye’nin geleceğini yakından ilgilendiren tüm gelişmelerde partilerine en iyi şekilde destek veren Tamer Mahmut Hersek ve ekibine teşekkür etti. Başkan Salman, Türkiye’nin yeniden tarihi bir seçim sürecine girmeye başladığını belirterek, “İnanıyorum ki İznik teşkilatımız hep birlikte büyük hedeflerimizin kapılarını aralayacak 2019 seçimleri öncesinde de üzerine düşeni yapacak ve İznik Halkımız da desteğini bizlerden esirgemeyecektir. İznik her zaman bu güzel ülkenin geleceğine sahip çıktı ve çıkmaya da devam edecektir. İnşallah hep birlikte Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde Türkiye’nin güçlü geleceğini inşa edeceğiz” dedi.

Öte yandan İznik’te yeni ilçe yönetimi şu isimlerden oluştu:

Halil İbrahim GÖKBULUT

Osman BALABAN

Faruk ÇAKMAK

İnanç ŞAHİN

Mehmet BEKTAŞ

Tuncay AKIN

İrfan GÜROL

Mustafa KOÇ

Coşkun BÜLBÜL

Yüksel AKIN

Hüseyin ARSLAN

Seyfettin DEMİR

Hasan AKIN

Zarife TÜRKOĞLU

Zeliha PEŞTE

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…