Home FOTO GALERİ EMNİYETE BURSA’DAN TAZE KAN

EMNİYETE BURSA’DAN TAZE KAN

- Guncellenme Tarihi: 13 Aralık 2017 13:31
3 min read
EMNİYETE BURSA’DAN TAZE KAN için yorumlar kapalı
0

Vali Küçük: “Bizler hayatımızı hiçbir endişe ve korkuya kapılmadan sürdürüyorsak, bunda bizim için görev yapan kahraman polisimiz ve jandarmamızın emeği olduğu içindir.” dedi.

Bursa Valisi İzzettin Küçük, Bursa Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün 20. dönem mezuniyet törenine katıldı.

Törende konuşan Vali Küçük: “ Bugün bir gurur tablosunun önündeyiz. Değerli anne, babalar evlatlarınızla ne kadar kıvanç duysanız azdır. Polislik diğer meslek grupları gibidir, fakat farklı ve artı yönleri de vardır. İnsanlarımız canını, malını ve namusunu siz polislerimize emanet ediyor. Canınızı ortaya koyarak görev yaptığınız bu meslek onun için kutsaldır. Bizler hayatımızı hiçbir endişe ve korkuya kapılmadan sürdürüyorsak, bunda bizim için görev yapan kahraman polisimiz ve jandarmamızın emeği olduğu içindir. Ben burada mesleğe adım atacak polis arkadaşlarıma da bir şeyler söylemek istiyorum. Burada aldığınız eğitim ile asayişin sağlanması, milletimizin güvenliği ve kanunların uygulanması için canla başla çalışacağınıza yürekten inanıyorum. Silah arkadaşlığı yapacağınız arkadaşlarınızdan daha ileri bir arkadaşlık yoktur. Ayrıca bu meslek her zaman kendini diri ve taze tutma işidir. Kanun bilginizden silah kullanmanıza, hareket kabiliyetinizden, kararlılığınıza hepsini geliştirmeli ve güncel tutmalısınız.” dedi.

322 lisans mezunu polis adayı, 4 aylık teorik ve uygulamalı olarak aldıkları eğitim sonrasında düzenlenen mezuniyet töreniyle adalet ve güvenliğin tesisi için görev aldı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Aktaş, “Ana Kucakları Sayısını 100’e Çıkartacağız”

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, hizmete aldıkları 32 ana kucağında 4 bine …