Home GÜNCEL Topuklu Kramponlar kahvaltıda buluştu

Topuklu Kramponlar kahvaltıda buluştu

- Guncellenme Tarihi: 12 Aralık 2017 13:23
3 min read
Topuklu Kramponlar kahvaltıda buluştu için yorumlar kapalı
0

Topuklu Kramponlar 4. projesinin tanışma kahvaltısında bir araya geldi. Rüveyde Dörtçelik Özel Eğitim İlk ve Ortaokulu öğrencileri yararına düzenlenen maçta oynayacak firmacılar ve medyacılar Amber Restaurant ev sahipliğinde kahvaltı ederek tanışma imkan buldu. Kahvaltıda gelen herkese teşekkürlerini ileten proje öncülerinden Semra Teke ve Sibel Kavçin 19 Aralık günü Odunluk Mahallesi Galatasaray Futbol Okulu’nda oynanacak maça tüm Bursa halkını davet etti.

Semra Teke ve Sibel Kavçin’in farkındalık yaratmak amacıyla düzenledikleri Topuklu Kramponlar, yeni projeleri için Amber Restaurant’ta bir araya geldi. Rüveyde Dörtçelik Özel Eğitim İlk ve Ortaokulu öğrencileri yararına düzenlenecek olan 4. proje için bir araya gelen Medyacılar ve Firmacılar Elif Akal’ın ev sahipliği yaptığı kahvaltıda birbirleriyle tanıştı, keyifli vakit geçirdi.

19 Aralık Saat 18:30’da düzenlenecek olan maçın tanışma kahvaltısına firmacılar takımından Esra Şahiner Çırpar, Naciye Akyurt, Elif Akal, Tuğba Çelik, Suzan Pamuk Tekin, Zerrin Gül Kadıoğlu, Özgül Çiçek Yılmaz, Meyra İlknur Mısır, Sibel Taner Hacıoğlu, Melek Köni ve Serap Uzun, medyacılar takımından ise Semra Teke, Sibel Kavçin, Seda Aydın, Sibel Barutçu, Hayriye Turgut, Burçin Ertürk, Funda Kubat, Serpil Arslantürk ve Enise Dikmen, Feray Bülte, Nesrin Gülen Sarp, Dilara Gençler ve Rüveyde Dörtçelik Özel Eğitim İlk ve Ortaokulu öğretmenleri katıldı.

Özel çocukların yararına böyle bir projede yer almaktan dolayı mutluluklarını dile getiren iş kadınları ve basın mensubu kadınlar bir sonraki projelerde tekrar olmak istediklerini belirttiler. Proje öncülerinden Semra Teke ve Sibel Kavçin ise 19 Aralık günü Odunluk Mahallesi Galatasaray Futbol Okulu’nda oynanacak maça tüm Bursa halkını davet etti.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…