Home FOTO GALERİ Nilüfer rahat kazandı

Nilüfer rahat kazandı

- Guncellenme Tarihi: 11 Aralık 2017 11:50
2 min read
Nilüfer rahat kazandı için yorumlar kapalı
0

Hentbol Erkekler Süper Lig’nin 11. hafta maçında Nilüfer Belediyespor, kendi sahasında ağırladığı rakibi Beykoz Belediyespor’u 31-25 yenerek, puanını 12’ye yükseltti.

 

 

Hentbol Erkekler Süper Lig’nde mücadele eden Nilüfer Belediyespor, Beykoz Belediyespor ile Üçevler Spor Salonu’nda karşılaştı. Müsabakaya her iki takım da temkinli başladı. İlk dakikalar karşılıklı ataklarla geçti ve maçın 10. dakikası Nilüferli hentbolcuların 5-4 üstünlüğü ile geçti. Ardından hızlı hücumlarda  bulduğu gollerle Nilüfer Belediyespor ilk yarıyı 18-11 önde tamamladı.

İkinci yarıya da Nilüfer Belediyespor etkili başladı. Konuk ekip Beykoz Belediyespor Nilüferli hentboılcuları durdurmakta zorlandı.  İkinci yarı boyunca aradaki farkı koruyan mavi yeşil  beyazlı hentbolcular maçtan 31-25 galip ayrıldı. Nilüfer Belediyespor böylece puanını 12’ye yükseltti.

Nilüfer Belediyespor  kaptanı Victor,  karşılaşmada attığı 7 golle maçın en skorer ismi oldu. Nilüfer Belediyespor’da sezon başından itibaren ilk defa ilk 7’de  forma giyen  18 yaşındaki altyapı sporcusu Emre Gönültaş  da etkili oyunu ve attığı 5 golle maçın yıldızı oldu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bursa’da 23 Nisan Coşkusu Kentin Dört Bir Yanını Sardı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Çocuk Şenliği’nde çocuklar, birbirinden …