Home FOTO GALERİ BÜYÜKORHAN’DA ÜZEYİR TÜFEKÇİ GÖREVİ DEVRALDI

BÜYÜKORHAN’DA ÜZEYİR TÜFEKÇİ GÖREVİ DEVRALDI

- Guncellenme Tarihi: 11 Aralık 2017 11:49
3 min read
BÜYÜKORHAN’DA ÜZEYİR TÜFEKÇİ GÖREVİ DEVRALDI için yorumlar kapalı
0

AK Parti Büyükorhan İlçe Başkanlığı’nda Üzeyir Tüfekçi dönemi başladı.

AK Parti 6. Olağan Kongreler dönemi kapsamında Büyükorhan ilçe kongresi gerçekleştirildi. Büyükorhan Belediye Düğün Salonu’nda yapılan kongre sonucunda delegelerin kullandığı 135 oyun 117’sini alan Üzeyir Tüfekçi ve ekibi, görevi mevcut başkan Ahmet Korkmaz’dan devraldı.

Kongreye AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, İçişleri eski Bakanı Efkan Ala, AK Parti Bursa Milletvekilleri Emine Yavuz Gözgeç, Cemalettin Kani Torun, Zekeriya Birkan, Bennur Karaburun, Osman Mesten, il ve ilçe yöneticileri, STK temsilcileri, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Yoğun bir katılımla yapılan kongre açılış konuşmaları ile başladı. Burada konuşan AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, sözlerine kongrelerinin hayırlı olmasını dileyerek başladı. AK Parti’de kongrelerin millete hizmet için bir bayrak yarışı niteliğinde olduğunu belirten Başkan Salman, ‘Şimdi bayrağı daha da yukarılara taşıma zamanı. Ahmet Korkmaz başkanımız ve partimizin kuruluşundan bu yana Türkiye’yi büyük hedeflerimize götüren yolda elini taşın altına koyan tüm başkanlarımız, her kademeden dava arkadaşımıza minnettarız. Şimdi hep birlikte daha çok çalışıp, ülkemizi daha güçlü bir geleceğe taşıyacak olan yolda daha sağlam adımlarla koşma zamanı. Gücümüz birlikteliğimizden geliyor. İnşallah hep birlikte daha nice güzel işlere imza atacağız” dedi.

Kongrenin ardından Büyükorhan ilçe yönetimi şu isimlerden oluştu:

Üzeyir TÜFEKÇİ

Murat ASLAN

İhsan MENTEŞ

Mehmet YILMAZ

Ali Osman BAŞARAN

Enes YILMAZ

Erkan BURHAN

Ahmet YILMAZ

Şaban ÇİÇEK

Nigar KALIN

İlhami YİĞİT

Bayram TOSUN

Ramazan ÇOL

Ömer ARI

İsmail SEVİNÇ

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

İnegöl Artık Bu Merkezden 7/24 İzlenecek

İnegöl Belediyesi’nin hayata geçirdiği İzleme ve Değerlendirme Merkezi açıldı. İlk olarak …