Home EĞİTİM Nilüfer’de spor salonları artacak

Nilüfer’de spor salonları artacak

- Guncellenme Tarihi: 8 Aralık 2017 14:15
4 min read
Nilüfer’de spor salonları artacak için yorumlar kapalı
0

Nilüfer Belediyesi olarak Nilüferlilerin tamamına spor kültürünü aşılamayı hedeflediklerini ifade eden Başkan Mustafa Bozbey, Nilüfer’e yeni bir spor salonu, uluslararası standartlara uygun squash salonu ile kapalı yüzme havuzu kazandıracaklarını belirtti.

 

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü çalışanlarıyla Beşevler Cimnastik Salonu’nda düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Çalışanlarla kahvaltı eşliğinde sohbet eden Başkan Mustafa Bozbey, spor tesisleriyle ilgili de detaylı bilgi aldı. Çalışanlardan, spor ve gençlik hizmetleri konusunda ailelerin de içinde olacağı, farklı alanlarda  inovatif projeler üretmelerini söyleyen Başkan Bozbey, hedeflerinin Nilüferlilerin tamamına spor kültürünü aşılamak olduğunu ifade etti. Başkan Bozbey şöyle konuştu: “Vatandaşı memnun edebilecek her yönden en doğru işleri yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Tüm arkadaşlarıma bu denli güveniyorum. Tesisler ve çeşitli kurslar artarken, Nilüferliler’in de bu işin içine katılması, ailelerle ilgili spor organizasyonlarının yapılması son derece önemli. Çünkü spor yapan insanlar, yaşama daha olumlu bakıyor. Hem zinde oluyor hem de olumlu düşüncelere sahip oluyor.”

“ÇOCUKLARIMIZA SPORLA SAHİP ÇIKMALIYIZ”

Kötü alışkanlıklar edinen çocukların ve gençlerin sorumlu bireyler haline gelmesi için spor tesislerine çekilmesi gerektiğini vurgulayan Başkan Bozbey, “Eğer biz, bu tesislerde vereceğimiz spor aktiviteleriyle onları sporun içine katabilirsek, inanıyorum ki birçok kötü alışkanlık edinmiş çocuğumuzu ve gencimizi kurtarmış olacağız. Bu tür kötü alışkanlıklardan kurtulmanın yolu, sporla iç içe olmaktan geçiyor. Sporla, çocuklarımıza sahip çıkmak zorundayız. Bu son derece önemli” dedi.

Spor tesislerinin olabildiğince aktif şekilde kullanılması gerektiğini ifade eden Başkan Mustafa Bozbey, “Ne kadar çok vatandaşımız tesislerden faydalanırsa, hedefimize o denli ulaşmış oluruz” şeklinde konuştu.

2018 yılı sonuna kadar Nilüfer’e yeni bir spor salonu ile uluslararası standartlara uygun squash salonu kazandıracaklarını belirten Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Altınşehir Mahallesi’ne de kapalı yüzme havuzu planladıklarını söyledi.

Başkan Bozbey, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü çalışanlarına, emeklerinden dolayı teşekkür etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EĞİTİM
Comments are closed.

Benzer Haberler

Marmarabirlik’ten Üreticiye 630 Milyon TL Ödeme

2023/2024 iş yılı ürün alım kampanyasının son dilim ödemesini 26 Nisan 2024 tarihinde yapa…