Home FOTO GALERİ Osmangazi Kent Konseyi, Engelliler İle Empati Kurdu

Osmangazi Kent Konseyi, Engelliler İle Empati Kurdu

- Guncellenme Tarihi: 6 Aralık 2017 12:32
3 min read
Osmangazi Kent Konseyi, Engelliler İle Empati Kurdu için yorumlar kapalı
0

Osmangazi Kent Konseyi Engelliler Meclisi Üyeleri, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında düzenlenen yemekte buluştu.

 

Merinos Tren İstasyonu’nda gerçekleşen organizasyona, Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Albayrak, Osmangazi Kent Konseyi Başkanı Ömer Eşer ile Osmangazi Kent Konseyi Engelliler Meclisi Üyeleri katıldı. Albayrak ve Eşer, engellilerin yaşadıkları sıkıntılara dikkat çekmek ve onlarla empati kurmak için yemekte tekerlekli sandalyede oturdu.

 

Osmangazi Belediyesi olarak yılda sadece bir gün değil, her zaman engelli vatandaşların yanında olduklarını belirten Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Albayrak, “Her sağlıklı insan aynı zamanda bir engelli adayıdır. Bu gerçek göz ardı edilmemelidir. Kendimizi engelli insanlarımızın yerine koyduğumuzda onların günlük hayatta karşılaştıkları zorlukları daha iyi anlayabiliyoruz. Belediye olarak mümkün olduğu kadar sizin yanınızda olmaya çalışıyoruz. Sizlerle bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz. Sadece Engelliler Günü’nde değil, her zaman gönüllerimiz sizinle birlikte. Zorlukların üstesinden de hep birlikte geleceğiz” dedi.

 

Osmangazi Kent Konseyi Başkanı Ömer Eşer de 3 Aralık’ı bir kutlama veya eğlence günü olarak değil, empati kurma ve mesaj verme günü olarak gördüklerini belirterek, “Bizler, yılda sadece bir gün değil ayda 2-3 kez bir araya geliyoruz. Sizinle birlikte yol gidiyoruz. Sadece yılda bir gün hatırlanacak insanlar değilsiniz. Hiç unutulmayacak

insanlarsınız. Sizin sıkıntılarınız, bizim sıkıntılarımızdır” diye konuştu.

 

Osmangazi Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Şaziye Uysal, kendilerine verdikleri destekten dolayı Erkan Albayrak ve Ömer Eşer’e teşekkür etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…