Home FOTO GALERİ AK PARTİ BURSA MİLLETVEKİLİ GÖZGEÇ:

AK PARTİ BURSA MİLLETVEKİLİ GÖZGEÇ:

- Guncellenme Tarihi: 4 Aralık 2017 13:44
3 min read
AK PARTİ BURSA MİLLETVEKİLİ GÖZGEÇ: için yorumlar kapalı
0

“ENGELLİ KARDEŞLERİMİZ AZİM VE KARARLILIKLARIYLA BİZE ÖRNEK OLUYOR”

Adalet ve Kalkınma Partisi Bursa Milletvekili ve TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Üyesi Emine Yavuz Gözgeç, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Gözgeç mesajında, “Hayatın her alanında engelli kardeşlerimizin sergiledikleri üstün başarılarla birlikte göstermiş oldukları azim ve kararlılıkları hepimize örnek oluyor” dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Bursa Milletvekili ve BMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Üyesi Emine Yavuz Gözgeç’in 3 Aralık Dünya Engelliler Günü mesajı şöyle;

“Hayatın her alanında engelli kardeşlerimizin sergiledikleri üstün başarılarla birlikte göstermiş oldukları azim ve kararlılıkları hepimize örnek oluyor.

İşte bu noktada hepimize düşen görev, engelli kardeşlerimizin kendilerini eşit vatandaşlar olarak toplumda var olabilecekleri imkanları sunmak olmalıdır. Özellikle son 15 yılda engelli vatandaşlarımızın yaşam koşullarını iyileştirmeye yönelik önemli düzenlemeler yapmıştır.

Bu çalışmalarımız önümüzdeki dönemde de devam edecektir.

Tüm dünyada engellilerin hakları, kazanımları ve yaşam standartlarının geliştirilmesi elbette bir tek güne sığdırılamaz ancak 3 Aralık tarihi bu önemli konu hakkında bir bilinç oluşturulmasını pekiştirmektedir.

Bu münasebetle, ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ nün, engelli kardeşlerimiz ile ilgili toplumsal farkındalığın artmasına, onların hayatlarını kolaylaştıracak yeni adımlar atılmasına vesile olmasını dilerken, tüm engelli vatandaşlarımıza sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yaşam diliyorum.”

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

BAREM’de 23 Nisan Coşkusu

Osmangazi Belediyesi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi (BAREM) bünyesinde eğitim gören engel…