Home FOTO GALERİ ÜniSPORfest’te heyecan dorukta

ÜniSPORfest’te heyecan dorukta

- Guncellenme Tarihi: 2 Aralık 2017 14:03
2 min read
ÜniSPORfest’te heyecan dorukta için yorumlar kapalı
0

Nilüfer Belediyesi tarafından üniversite öğrencilerine yönelik düzenlenen ÜniSPORfest, renkli görüntülere sahne oluyor. Öğrenciler, tırmanmadan voleybola kadar 9 farklı branşta mücadele ediyor.

 

Üniversite öğrencilerini Bursa’da sporla buluşturan Nilüfer Belediyesi, Görükle Spor Parkı’nda ÜniSPORfest düzenliyor. 9 farklı branşta 700 üniversite öğrencisinin katıldığı etkinlikte gençler, finallere kalabilmek için ter döküyor. Voleybol, tırmanma, masa tenisi, badminton, dart, plaj voleybolu ve kort tenisinde centilmenlik ve dostluğun kazandığı müsabakalar renkli görüntülere sahne oluyor.

ÜniSPORfest’te sporla sanatı da bir araya getiren Nilüfer Belediyesi, Görükle Spor Parkı’nda kurulan sahnede her akşam farklı grupları ağırlıyor. Sporla stres atan gençler konserlerle de gönüllerince eğleniyor.

Nilüfer Belediyesi tarafından Görükle Spor Parkı’nda düzenlenen ve 5 gün boyunca sürecek olan ÜniSPORfest, 3 Aralık Pazar günü düzenlenecek ödül töreninin ardından pop müziğin önemli isimlerinden Feridun Düzağaç konseriyle son bulacak.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…