Home FOTO GALERİ İSSİAD’DAN BAŞKAN AKTAŞ’A ZİYARET…

İSSİAD’DAN BAŞKAN AKTAŞ’A ZİYARET…

- Guncellenme Tarihi: 1 Aralık 2017 14:59
2 min read
İSSİAD’DAN BAŞKAN AKTAŞ’A ZİYARET… için yorumlar kapalı
0

İSSİAD BAŞKANI ALTINÖZ: İSTANBUL CADDESİ’NİN BÜTÜNÜNE MAKUL TEK TİP EMSAL ARTIŞLI YENİ PLAN YAPILMALI…

 

BURSA – İstanbul Caddesi Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (İSSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Altınöz beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette İSSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Altınöz Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a başarılar dilerken, İstanbul Caddesi ile ilgili görüşlerini de aktardı.

İstanbul Caddesi ile ilgili düzenlemelerin ele alındığı ziyarette konuşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İstanbul Caddesi’nin Bursa’nın ana giriş yollarından birisi olduğunu ve bölgede yapılan çalışmaları önemsediklerini söyledi.

İSSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Altınöz de, “İstanbul Caddesi’nin önemi hepimizce bilinmektedir. İstanbul Caddesi, Bursa ve İstanbul arasında bağlantı sağlayan köprü görevi yapıyor olmakla birlikte, imar planlarında yetersizlik söz konusu. İstanbul Caddesi’ndeki imar çalışmalarının ihtiyaçlar doğrultusunda makul emsal artışı baz alınarak acilen yeniden gözden geçirilmesi gerekir, o zaman kırık dökük tamir atölyelerinin yerini estetik binaların aldığını göreceği” şeklinde konuştu.

İSSİAD Yönetim Kurulu’nun Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyareti karşılıklı görüş alış verişi ile devam etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Kestel Belediyesi’nden 2 Milyon 807 Liralık Sosyal Destek

Kestel Belediyesi, bakkallardaki ve okul kantinlerindeki veresiyeler ile elektrik ve su bo…