Home FOTO GALERİ GEMLİK BELEDİYESİ MEVSİMLİK ÇİÇEK DİKİMİNE DEVAM EDİYOR

GEMLİK BELEDİYESİ MEVSİMLİK ÇİÇEK DİKİMİNE DEVAM EDİYOR

- Guncellenme Tarihi: 1 Aralık 2017 14:28
3 min read
GEMLİK BELEDİYESİ MEVSİMLİK ÇİÇEK DİKİMİNE DEVAM EDİYOR için yorumlar kapalı
0

Gemlik Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından başlatılan mevsimlik çiçek ekimi çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Ekipler, şehir merkezinde başlattıkları ağaçlandırma, bitkilendirme, çiçeklendirme ve bakım onarım çalışmalarını şehrin geneline yayarak sürdürüyor. Şehir giriş ve çıkışları başta olmak üzere, Kent Meydanı, Hamidiye Mahallesi, Dr. Ziya Kaya Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesi Manastır mevkii’nde yürütülen çalışmalar kapsamında, Kentin estetik görünümü tazeleniyor. Öte yandan yıpranmış olan kauçuklar yenilenerek, çocuk oyun grupları temizleniyor.

Ağaçlandırma, çiçeklendirme ve bitki dikimi çalışmalarının ilçedeki tüm parklarda, yeşil alanlarda, kaldırımlarda, refüjler ve kavşaklarda devam edeceğini anlatan Belediye Park ve Bahçeler Müdürü Cemalettin Uysal, mevsimlik bitki ve ağaç dikimi çalışmalarının yanı sıra ekiplerin bir yanda da bakım ve onarım çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ise, “Kışlık mevsimlik çiçek çalışmaları kapsamında şehrimizin muhtelif bölgelerine çeşitli bitki ve çiçek dikimi gerçekleştiriyoruz. İlçe’nin ulaşımında önemli yeri olan güzergahları renklendiriyoruz. Özellikle vatandaşlarımızın ortak kullanım alanları olan parklarımızda çeşitli bitki ve çiçekleri toprakla buluşuyor. Parklarımızda da sürekli bir çalışma içerisindeyiz. Gerek temizliği, gerek yenilenmesi, gerekse yeni oyun gruplarıyla vatandaşlarımızın daha ferah ortamlarda vakit geçirmeleri adına çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Başlattığımız çalışmaların hemşerilerimizin yüreklerine sevgi, yüzlerine tebessüm getirmesini diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Bursa’da Gövde Gösterisi

31 Mart seçimlerinde AK Parti’den CHP’ye geçeceği konuşulan Bursa’daki m…