Home FOTO GALERİ ŞEHİT ÖĞRETMENLERİN ADLARI FİDANLARLA YAŞATILACAK

ŞEHİT ÖĞRETMENLERİN ADLARI FİDANLARLA YAŞATILACAK

- Guncellenme Tarihi: 30 Kasım 2017 13:09
3 min read
ŞEHİT ÖĞRETMENLERİN ADLARI FİDANLARLA YAŞATILACAK için yorumlar kapalı
0

AK Parti İl Kadın Kolları teşkilatı, hain terör saldırıları neticesinde şehir düşen öğretmenlerimizin adlarını fidanlarla yaşatacak.

AK Parti İl Kadın Kolları, anlamlı bir etkinliğe imza attı. AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Gülten Kapıcıoğlu, yöneticileri ile birlikte terör olayları sebebi ile şehit düşen öğretmenlerimizin adlarını yaşatmak için Hasköy Mahallesi’nde fidan dikimi gerçekleştirdi.

Programda konuşarak, dikilen fidanlarla 1979 yılından bu yana yaşanan hain terör saldırıları nedeniyle şehit düşen öğretmenlerimizin anısının gelecek nesillere aktarılacağını belirten AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Gülten Kapıcıoğlu, öğretmenlerimizin bu ülkenin geleceğini inşa ederken yaptıkları fedakarlıklara vurgu yaptı.

Başkan Kapıcıoğlu, gençlerimizi en iyi şekilde eğitip, Türkiye’nin geleceğini inşa edecek yeni nesillerimizi yarınlara hazırlamak adına ülkemizin dört bir yanında görevini sürdüren öğretmenlerimizin, bu yolda bir çok fedakarlıklar yaptıklarını belirterek şunları söyledi:

“Gençlerimizin eğitimi adına kendi hayatlarından feragat eden öğretmenlerimiz ne yazık ki zaman zaman da gözü dönmüş terör yanlılarının hedefi haline geliyor. Bu ülkenin gelişimini, büyümesini istemeyen şer odakları namlularını öğretmenlerimize uzatarak akıllarınca geleceğimizi karartmaya çalışıyorlar. Ancak bu güzel ülke daha güçlü bir Türkiye’yi inşa etmek için gecesini gündüzüne katan nice vatan sevdalısı yetiştiriyor ve yetiştirmeye de devam edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm öğretmenlerimize saygı ve minnet duygularımı sunuyor, Hakk’a kavuşan ve şehit düşen tüm öğretmenlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.”

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Şadi Özdemir CHP Yerel Yönetimler Çalıştayı’na Katıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi’nin düzenlediği CHP Yerel Yönetimler Çalıştayı…