Home FOTO GALERİ Nilüferli yüzücüler 42 madalya kazandı

Nilüferli yüzücüler 42 madalya kazandı

- Guncellenme Tarihi: 29 Kasım 2017 13:34
2 min read
Nilüferli yüzücüler 42 madalya kazandı için yorumlar kapalı
0

Nilüfer Belediyesporlu yüzücüler Muğla’da düzenlenen yarışlardan 42 madalya ile Bursa’ya döndü. Nilüferli yüzücüler takım olarak 2 dalda birincilik, 4 dalda da ikincilik elde etti.

 

Nilüfer Belediyespor’un yüzücüleri başarılarına yenilerini ekledi. Muğla’da

25 ve 26 Kasım’da düzenlenen “11-12 yaş Yüzme Gelişim Projesi Kış Dönemi Bölge Yarışları”na katılan Nilüfer Belediyesporlu yüzücüler büyük başarı elde. 2 dalda birincilik, 4 dalda da ikincilik elde eden Nilüferli kulaçlar, bireysel olarak dereceler aldı.
Muğla Menteşe Kışla Havuzu’nda gerçekleşen yarışmalara 10 ilden 38 spor kulübü ve 266 yüzücü katıldı. 4×50 metre karışık bayrak yarışlarında Nilüfer Belediyespor 11 yaş ve 12 yaş kız yüzme takımları bölge birincisi oldu.  4×100 metre  serbestte de yine 11 ve 12 yaş kız takımları ikinci oldu. 12 yaş kategorisinde Nilüfer Belediyesporlu erkek yüzücüler 4×50 metre karışık bayrak yarışı ve  4×100 metre serbest yarışlarda bölge ikincisi oldu.
Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, elde edilen başarının gururlandırdığını belirterek,  “Çocuklarımızın, gençlerimizin spor yapmaları bizim önceliklerimiz. Elde edilen başarı çok sevindirici. Nilüfer’i başarıyla temsil ettikleri için hepsini ayrı ayrı kutluyorum” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…