Home FOTO GALERİ Nilüfer Kadın Korosu Sıra Gecesi ile coşturdu

Nilüfer Kadın Korosu Sıra Gecesi ile coşturdu

- Guncellenme Tarihi: 28 Kasım 2017 12:54
3 min read
Nilüfer Kadın Korosu Sıra Gecesi ile coşturdu için yorumlar kapalı
0

Toplumsal duyarlılık ve sosyal sorumluluk projelerine destek amaçlı konserleriyle Bursa’yı aşıp ülke çapında adını duyuran ve 175 koristten oluşan Nilüfer Kadın Korosu, Bursa Valiliği ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Bursa İl Müdürlüğü tarafından 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü Etkinlikleri kapsamında düzenlenen konserde sahneye çıktı.
Konserin açılışı Koro Şefi Dr Aysel Gürel’in sözlerini yazıp bestelediği “Kadın Marşı” ile yapıldı. 1.000 koltuk kapasiteli Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Orhan Gazi Salonu’nu tıklım tıklım dolduran izleyiciler, ilk bölümde türkülerle coşarken, ikinci bölümdeki Sıra Gecesi ile eğlence tavan yaptı… Koristler çiğköfte yoğurdu konser sonunda izleyenlere ikram etti.
Birçok izleyici konseri merdivenlerde oturarak izlerken, boşluklara takviye koltuklar da getirildi.
Koristlerden oluşan halk dansları grupları da konsere renk kattı. Saadet Çağman ve Hikmet Birgül, Atatürk’ün Kars’a gelişinde bestelenen “Hoş Gelişler Ola Mustafa Kemal Paşa” türküsü eşliğinde yaptıkları gösteriyle alkış topladı. Konserde Narcan Kavcıoğlu ve Gülsenem Yılmaz da solist olarak görev yaptı.
Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal ile Bursa İl Emniyet Müdürü Osman Ak’ın da izlediği konser sonunda Bursa Vali Yardımcısı Ergun Gürsoy ile  Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Bursa İl Müdürü Erkut Öneş Şef Dr. Aysel Gürel’e çiçek vererek teşekkür etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

İnegöl Artık Bu Merkezden 7/24 İzlenecek

İnegöl Belediyesi’nin hayata geçirdiği İzleme ve Değerlendirme Merkezi açıldı. İlk olarak …