Home EĞİTİM ÖĞRETMENLER GÜNÜ ÖZEL PROGRAM VE AKŞAM YEMEĞİYLE KUTLANDI

ÖĞRETMENLER GÜNÜ ÖZEL PROGRAM VE AKŞAM YEMEĞİYLE KUTLANDI

- Guncellenme Tarihi: 27 Kasım 2017 13:18
6 min read
ÖĞRETMENLER GÜNÜ ÖZEL PROGRAM VE AKŞAM YEMEĞİYLE KUTLANDI için yorumlar kapalı
0

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla Sosyal Yaşam Merkezinde düzenlen yemekte, öğretmen ve ailelerini ağırladı. 500’ün üzerinde katılımın olduğu programda, Öğretmenler kapıda karanfil ve çikolata ikramı ile karşılandı.

Sosyal Yaşam Merkezinde düzenlen yemeğe, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Başkan Yardımcısı Vedat Büyükgölcigezli, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran, İlçe Jandarma Komutanı Barış Bozkurt, İlçe Emniyet Müdürü Abdulkadir Yüce, öğretmen ve aileleri katıldı.

Programda açılış konuşmasını yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran, “Öncelikle böylesine özel bir günde, samimi bir ortamda, bizleri iki yıldır ağırlayarak, bir araya getiren Gemlik Belediye Başkanımız Refik Yılmaz’a çok teşekkür ediyorum. Öğretmenlik üzerine söylenecek çok söz var. Öğretmenler etrafını aydınlatırken, kendini tüketen bir kandil gibidir. Öğretmenlik mesleği Peygamber mesleğidir. Biz Öğretmenler, hayatımızla, yaşantımızla, değerlerimizle bu mesleğin kutsiyetini her zaman ön planda tutmak gayretindeyiz. Bunu yaparken de her daim mutlu oluyoruz. Gemlik’in Öğretmenleri de mutluysa, Gemlik Mutludur, Gemlik başarılıdır. Bu akşam bu salonu dolduran siz değerli Öğretmen arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Öğretmenler gününüz kutlu olsun” diye konuştu.

Sonrasında söz alan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Gemlik’te eğitime yönelik birçok hizmet ve yatırımın yapıldığını vurgulayarak, “Göreve geldiğimiz ilk 3 yılda 7 ayrı sanayi kuruluşu ve iş adamlarıyla protokoller yapmak sureti ile birçok okul kazandırdık. Gemlik’te 80 yılda 300 derslik yapılmış, biz 3 yılda 150 derslik okulun protokolünü gerçekleştirdik. Bu okulların 4 tanesi tamamlandı. İnşallah 3 okulun daha temelini atacağız. 80 yılda yapılanın yarısını 3 yılda yapmak bizim için ayrıca gurur verici bir tablo. Bununla da kalmıyoruz, okullarımıza kapalı spor salonları yapıyoruz. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın eğitimi için ne yapsak azdır. Her zaman eğitimin, Öğretmen ve Öğrencilerimizin yanında olduk. Bundan sonra da yanlarında olmaya devam edeceğiz. Bizleri kırmayıp davetimize teşrif ettiğiniz için hepinize

ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Tüm Öğretmenlerimizin, Öğretmenler gününü kutluyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, tüm Öğretmenler adına Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran’a çiçek ve bayrak takdim etti. Tenis ve Futbol ve Satranç branşlarında düzenlenen turnuvalarda dereceye giren öğretmenlere kupaları protokol tarafından takdim edildi.

Ardından konuklara, İlçe öğretmenlerinin hazırlamış oldukları İzmir yöresi halk oyunu gösterisi sunuldu. Gemlik’in sevilen ses sanatçısı Ahmet Gültekin konseri ile devam eden gecede, Öğretmenler ve aileleri doyasıya eğlendi. Ahmet Gültekin’in seslendirdiği türkülere Öğretmenlerde eşlik etti. Halayların çekildiği, horonların oynandığı program tüm Öğretmen ve ailelerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EĞİTİM
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…