Home EĞİTİM İZNİK’TE ÖĞRETMENLER GÜNÜ COŞKUSU YAŞANDI

İZNİK’TE ÖĞRETMENLER GÜNÜ COŞKUSU YAŞANDI

- Guncellenme Tarihi: 25 Kasım 2017 14:33
4 min read
İZNİK’TE ÖĞRETMENLER GÜNÜ COŞKUSU YAŞANDI için yorumlar kapalı
0

24 Kasım Öğretmenler Günü programı bu yıl İznik’te Özel Büke Okullarında ki kutlama programı ile gerçekleşti.

Sabah saatlerinde ilk olarak Atatürk Anıtı önüne İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından sunulan çelenk ve ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törenler İznik Özel Büke Okulları’nda devam etti.

Saat 16.00 da İznik Özel Büke Okulları Konferans Salonunda gerçekleştirilen kutlama programına İlçe Kaymakamı Bülent Bayraktar, Belediye Başkanı Osman Sargın, Cumhuriyet Savcıları Sebahattin Taha Hasbutcu ve Sertaç Bozkurt, Ak Parti Bursa İl Başkan Yrd. R.Hakan Ziya, Emniyet Müdürü Bedri Yaman, Üsteğmen Tuncay Doğan, Milli Eğitim Müdürü Recep Büyükkayıkçı, Büke Okulları Kuru Müdürü Bülent Büke, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, emekli ve mevcut öğretmenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Kutlama programı ilk olarak Saygı Duruşu ve ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Etkinliği açılış konuşmasını Büke Okulları Kuru Müdürü Bülent Büke gerçekleştirdi.

Ardından kürsüye çıkan İznik Kaymakamı Bülent Bayraktar gerçekleştirdiği konuşmasında tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutladı. Bayraktar konuşmasının sonunda öğretmen olan eşini sahneye davet ederek günün anısına çiçek takdim etti.

Aday öğretmenler adına söz alan Özel İznik Büke Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Necla Yıldırım günün anlam ve önemini belirten bir konuşma gerçekleştirdi.

Göreve yeni başlayana öğretmenlere Özel İznik Büke Okulları Kampüs Müdürü Ahmet Çalışan eşliğinde yemin töreni gerçekleşti.

2017 yılı yaz döneminde emekliye ayrılan öğretmenlere Hizmet Şeref Belgeleri İlçe Kaymakamı Bülent Bayraktar tarafından takdim edildi.

Kutlama programında öğrencilerin ve öğretmenlerin hazırlamış oldukları müzik dinletisi, koro, şarkılar izleyenler tarafından büyük beğeni topladı.

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün düzenlediği spor yarışmalarında dereceye girenlere ödülleri protokol tarafından takdim edilirken program yapılan ikramlar ile sona erdi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EĞİTİM
Comments are closed.

Benzer Haberler

Vatandaşlardan Başkan Aydın’a Büyük İlgi

31 Mart Yerel Seçimlerinde Osmangazi Belediye Başkanı seçilmesinin ardından makamının kapı…