Home EĞİTİM Bozbey: Öğretmenlik kutsal bir meslek

Bozbey: Öğretmenlik kutsal bir meslek

- Guncellenme Tarihi: 25 Kasım 2017 14:01
3 min read
Bozbey: Öğretmenlik kutsal bir meslek için yorumlar kapalı
0

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde okulları ziyaret etti. Öğretmenliğin kutsal bir meslek olduğunu söyleyen Başkan Bozbey, öğretmenlere, günün anısına Orhan Kemal’in Cemile adlı kitabını hediye etti.

 

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde öğretmenlerle birlikteydi. Başkan Mustafa Bozbey, Alaaddinbey Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi, Görükle Hazinedaroğlu Özkan İlkokulu, Görükle Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile İrfaniye İlk ve Ortaokulu’nu ziyaret etti.

İrfaniye İlk ve Ortaokulu ziyaretinde Nilüfer Kaymakamı Avni Oral ile Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Muharrem Tüfekçi de yer aldı.

Ziyaretler sırasında Başkan Bozbey öğretmenlerle sohbet ederek,  Öğretmenler Günü’nü kutladı. Öğretmenlerin sorunlarını bildiklerini ve çalışma şartlarının daha iyi olacağına inandığını kaydeden Başkan Bozbey, “Öğretmenlik çok kutsal meslek. Öğretmenlerin sosyal ve yaşam standartları yükseltilmeli. Eğitim her şeyin başıdır. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk de eğitime önem veren dünyadaki en önemli liderlerden biridir. Eğitilmeyen bireyler hayatları boyunca her alanda sıkıntı çeker. Eğitim, yaşamımız boyunca topluma faydalı bireyler olarak katılmamızı sağlar. Yaptığınız mesleğin kutsallığını kelimelerle ifade etmek zor.

Sizlerin vereceği eğitim gelecekte bu ülkenin değerini ve gücünü ortaya koyacaktır. Ben bu anlamlı gününüzü yürekten kutluyorum” dedi.

Başkan Bozbey ziyaretler sırasında okul idarecilerine çiçek verdi, öğretmenlere de Orhan Kemal’in Cemile adlı kitabını hediye etti. Bozbey’e ziyaret ettiği okullarda öğrenciler de büyük ilgi gösterdi. Nilüfer Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında ilçedeki okullarda yaklaşık 10 bin öğretmene, 2017 yılının yazarı seçilen Orhan Kemal’in Cemile adlı kitabını armağan etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EĞİTİM
Comments are closed.

Benzer Haberler

NOSAB’dan Eşitlik Politikası

Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi (NOSAB) tüm çalışanlarına adil ve eşit çalışma ortamını sa…