Home FOTO GALERİ Belediye’den yeni yol seferberliği

Belediye’den yeni yol seferberliği

- Guncellenme Tarihi: 24 Kasım 2017 13:14
3 min read
Belediye’den yeni yol seferberliği için yorumlar kapalı
0

Mustafakemalpaşa Belediyesi tarafından yeni imar planında görünen yollar etaplar halinde açılıyor.

Ulaşım ağını genişletmek ve planlı yapılaşmanın önünü açmak amacıyla çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü, yol açma işlemlerini Lalaşahin Mahallesi’nde yoğunlaştırdı.

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Başkan Yardımcısı Enver Erdoğan ile birlikte bölgede incelemelerde bulunarak, ekiplerden bilgiler aldı.

Mustafakemalpaşa’da yeni imar uygulamalarının hızla devam ettiğini söyleyen Başkan Sadi Kurtulan, İmar Kanunun 18. maddesine göre yürütülen çalışmalarla açılan yolların trafiği rahatlatarak, vatandaşın yaşamını kolaylaştıracağını belirtti.

 

Lalaşahin’e 2 km’lik yeni yol

 

Başkan Kurtulan; “ Planda yol olarak gözüken fakat çeşitli nedenlerle işlerlik kazanmamış güzergâhları açarak vatandaşımızın hizmetine sunuyoruz. Mustafakemalpaşa’nın gelişmesi ve konutlaşma açısından büyümesine olanak sağlayan yeni yol uygulamalarını Lalaşahin Mahallesi’ndeki 15 sokakta yürütüyoruz.  Ekiplerimiz, bu mahallede yer yer 7 ile12 metre genişliğinde 2100 metrelik imar yolunu açacak. Bölge halkımız yapılan çalışmalardan memnun. Gelen talepleri de teknik ekiplerimiz inceliyor. Yerleşim yerlerinin artması ile ilerleyen yıllarda daha fazla kişi tarafından kullanılacağını düşündüğümüz tüm cadde ve sokaklarda da yolların genişletilmesi içinde çalışmalarımızı hayata geçiriyoruz. İmarı tamamlanan yerleşim alanlarının yolları kısa sürede açılarak, asfalt ve parke çalışmaları yapılacak” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Çilek ve Marul Dikerek Tarımla Tanıştılar

Zekai Gümüşdiş Ortaokulu öğrencileri, Nilüfer Belediyesi tarafından getirilen çilek ve mar…